A végső megoldás: Halál

Alan Dean Foster - A végső megoldás: Halál

Visszatért és a legfélelmetesebb helyen rejtőzik!

A Fiorina 161 bolygó nyomorúságos egy hely, fémfeldolgozó üzemként működő kolóniája a világ legerőszakosabb embereinek börtöne. Ide csapódik be a Sulaco mentőkapszulája, és úgy tűnik Ellen Ripley a hajó egyetlen túlélője de egyszer csak valami elkezdi brutálisan meggyilkolni a rabokat. Az idegen most azonban nem vadászik Ripleyre, aki kétségbeesetten próbál rájönni a magyarázatra, hogy végül olyan válaszra leljen, amelynél borzasztóbbat elképzelni sem tud.

A végső megoldás: Halálban Alan Dean Foster ismét visszatér e különös és félelmetes földönkívüli világba, hogy felfedje Ellen Ripley és örök ellensége, az idegenként ismert földön kívüli létforma végzetét. A korábbi részektől eltérően ez a kötet nem csupán regényadaptáció, Foster több helyen is kibővítette a történetet. Az olvasó az eredeti regény újraszerkesztett, napjaink nyelvezetéhez és az azóta hatalmas méretűre nőtt Alien-univerzumhoz pontosabban illeszkedő kiadását tartja a kezében.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A végső megoldás: Halál ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A végső megoldás: Halál ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  208
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  210 gr
  ISBN:
  9789634190387
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2651640 / 1152487
  Series:


  TAGS:
  Online A végső megoldás: Halál ebook, könyvet A végső megoldás: Halál FB2, Download A végső megoldás: Halál PDF , Download A végső megoldás: Halál MOBI, Online A végső megoldás: Halál könyvet, ingyenes letöltések A végső megoldás: Halál IPhone, Online könyvet A végső megoldás: Halál PDF, ingyenes A végső megoldás: Halál DJVU, ingyenes letöltések A végső megoldás: Halál TXT, letöltések A végső megoldás: Halál RTF, Online A végső megoldás: Halál FB2 , e-könyvet A végső megoldás: Halál letöltések TXT, ingyenes A végső megoldás: Halál letöltések könyvet, e-könyvet A végső megoldás: Halál download MOBI, letöltések A végső megoldás: Halál IPad, olvas A végső megoldás: Halál MOBI, olvas A végső megoldás: Halál DOC, ingyenes A végső megoldás: Halál AWZ, Download e-könyvet A végső megoldás: Halál iPad , ingyenes A végső megoldás: Halál DJVU, Download A végső megoldás: Halál e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A végső megoldás: Halál DVD, olvas A végső megoldás: Halál TXT, Book A végső megoldás: Halál letöltések DJVU, A végső megoldás: Halál letöltések könyvet ingyenes, A végső megoldás: Halál letöltések könyvet pdf ingyenes, A végső megoldás: Halál pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A végső megoldás: Halál pdf ingyenes, A végső megoldás: Halál letöltések könyvet epub ingyenes, A végső megoldás: Halál ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply