A Vastörpe bosszúja

R. A. Salvatore - A Vastörpe bosszúja

A Csarnok Vándorait háború sodorja el egymástól – egy olyan háború, amelyben nagyobbak a tétek, mint bármelyikük sejthetné. Mithrill Csarnok biztonságáért harcolnak, ám valójában a lelkük, sőt, egész Faerűn sorsa függ egy hajszálon.

Regis és Wulfgar Mélysötét alagútjain át Ezüstholdba jut, hogy újult erővel vesse magát a küzdelembe, míg az ostrom alatt álló Mithrill Csarnok sorsa néhány új barát irgalmán múlik – már ha lakozhat irgalom a sárkányok szívében.

Keményagyar, az ork hadúr Everlund ellen vezeti a hordáit, merészen megosztva erőit a reményben, hogy egy csapásra egész Északot a sarka alá hajthatja.
Drow szövetségesei azonban mást akarnak – Drizztet, és mit sem törődnek vele, hány életet – elfét, törpéét, orkét vagy emberét – kell kioltaniuk, hogy eljussanak hozzá.
Észak sötétbe borult, gyepűi vérben áznak. Város város után esik az ork hordák áldozatául. Régi barátságok és új szövetségek terelik új mederbe a háború sodrát, de végezetül minden azon az egy sötételfen áll vagy bukik, aki az életet választja a halál, a megbocsátást a bosszú, a rendet a káosz – a békét a háború helyett.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A Vastörpe bosszúja ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Vastörpe bosszúja ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  508
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  346 gr
  ISBN:
  9789633952320
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2698844 / 1165698
  Series:


  TAGS:
  Online A Vastörpe bosszúja ebook, könyvet A Vastörpe bosszúja FB2, Download A Vastörpe bosszúja PDF , Download A Vastörpe bosszúja MOBI, Online A Vastörpe bosszúja könyvet, ingyenes letöltések A Vastörpe bosszúja IPhone, Online könyvet A Vastörpe bosszúja PDF, ingyenes A Vastörpe bosszúja DJVU, ingyenes letöltések A Vastörpe bosszúja TXT, letöltések A Vastörpe bosszúja RTF, Online A Vastörpe bosszúja FB2 , e-könyvet A Vastörpe bosszúja letöltések TXT, ingyenes A Vastörpe bosszúja letöltések könyvet, e-könyvet A Vastörpe bosszúja download MOBI, letöltések A Vastörpe bosszúja IPad, olvas A Vastörpe bosszúja MOBI, olvas A Vastörpe bosszúja DOC, ingyenes A Vastörpe bosszúja AWZ, Download e-könyvet A Vastörpe bosszúja iPad , ingyenes A Vastörpe bosszúja DJVU, Download A Vastörpe bosszúja e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Vastörpe bosszúja DVD, olvas A Vastörpe bosszúja TXT, Book A Vastörpe bosszúja letöltések DJVU, A Vastörpe bosszúja letöltések könyvet ingyenes, A Vastörpe bosszúja letöltések könyvet pdf ingyenes, A Vastörpe bosszúja pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Vastörpe bosszúja pdf ingyenes, A Vastörpe bosszúja letöltések könyvet epub ingyenes, A Vastörpe bosszúja ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply