A vaspata

Jack London - A vaspata

1917 őszén forradalom tör ki a világ egyik nagyvárosában Chicagóban.
Ekkorra képzelte el Jack London az amerikai mélység népének kaotikus lázadását. 1908-ban, A Vaspata megjelenésének idején az író nem tudhatta, hogy még ezt az elképzelt, közeli jövőt sem éri meg, de biztos volt benne, hogy a 2600-as évek már az Emberi Testvériség Korszakának időszámítása szerint telnek regényének elképzelt könyvkiadói onnan néznek majd vissza Amerika elitjének egykori hirtelen gazdagságára és tömegeinek iszonyatos nyomorára.

Az annak idején jobbról-balról botrányt kavaró regényben minden együtt van, ami az írót jellemzi: gazdag életismeret, fantázia, zabolázhatatlan szolidaritás és hőskultusz. A Kossuth Kiadó 15 kötetben jelenteti meg az életmű legjavát, megtoldva a sorozatot Irving Stone káprázatos Jack London-életrajzával.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A vaspata ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A vaspata ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  287
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  380 gr
  ISBN:
  9789630983426
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2648517 / 1151822  TAGS:
  Online A vaspata ebook, könyvet A vaspata FB2, Download A vaspata PDF , Download A vaspata MOBI, Online A vaspata könyvet, ingyenes letöltések A vaspata IPhone, Online könyvet A vaspata PDF, ingyenes A vaspata DJVU, ingyenes letöltések A vaspata TXT, letöltések A vaspata RTF, Online A vaspata FB2 , e-könyvet A vaspata letöltések TXT, ingyenes A vaspata letöltések könyvet, e-könyvet A vaspata download MOBI, letöltések A vaspata IPad, olvas A vaspata MOBI, olvas A vaspata DOC, ingyenes A vaspata AWZ, Download e-könyvet A vaspata iPad , ingyenes A vaspata DJVU, Download A vaspata e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A vaspata DVD, olvas A vaspata TXT, Book A vaspata letöltések DJVU, A vaspata letöltések könyvet ingyenes, A vaspata letöltések könyvet pdf ingyenes, A vaspata pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A vaspata pdf ingyenes, A vaspata letöltések könyvet epub ingyenes, A vaspata ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply