A várúr

Anthony Ryan - A várúr

Hazatérése után Vaelint az új király kinevezi az Északi Végek várurának. A megfáradt harcos azt reméli, végre békére lelhet ezen a kietlen, fagyos vidéken, távol a királyság hazugságaitól és intrikáitól. Ám a vér énekével megáldottak nem élhetnek csendes életet.
Sok ellenség elhullott Janus király háborúiban, de nem minden legyőzött halt meg, így Vaelin célponttá válik, nem csak azoknak, akik bosszúra szomjaznak, hanem azok számára is, akik tudják, mire képes.

A Hit alapjai megrendültek, a királyságban egyre többen beszélnek nyíltan uralkodóváltásról. A vér éneke felbecsülhetetlen segítőtárs az ilyen vészterhes időkben, de használója az igazi hatalom töredékét birtokolja csak azokhoz képest, akik ismerik titkait. Valami ugyanis a királyság ellen vonul, valami, ami szörnyű erőknek parancsol, és Vaelinnek rá kell ébrednie: a végső megsemmisüléssel szembenézve még a legkelletlenebb kéz is kész kardot rántani.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A várúr ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A várúr ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  680
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  642 gr
  ISBN:
  9786155514210
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2604650 / 1145451
  Series:


  TAGS:
  Online A várúr ebook, könyvet A várúr FB2, Download A várúr PDF , Download A várúr MOBI, Online A várúr könyvet, ingyenes letöltések A várúr IPhone, Online könyvet A várúr PDF, ingyenes A várúr DJVU, ingyenes letöltések A várúr TXT, letöltések A várúr RTF, Online A várúr FB2 , e-könyvet A várúr letöltések TXT, ingyenes A várúr letöltések könyvet, e-könyvet A várúr download MOBI, letöltések A várúr IPad, olvas A várúr MOBI, olvas A várúr DOC, ingyenes A várúr AWZ, Download e-könyvet A várúr iPad , ingyenes A várúr DJVU, Download A várúr e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A várúr DVD, olvas A várúr TXT, Book A várúr letöltések DJVU, A várúr letöltések könyvet ingyenes, A várúr letöltések könyvet pdf ingyenes, A várúr pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A várúr pdf ingyenes, A várúr letöltések könyvet epub ingyenes, A várúr ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply