A város és a rózsa

Bakóczy Sára - A város és a rózsa

Ezerötszáznegyvennyolc, Magyar Királyság. Buda lassan egy évtizede török kézre került, az ország három részre szakadt. A három résznek – a török hódoltságnak, a Habsburg-uralom alatt álló Magyar Királyságnak és a Fráter György által kormányzott Erdélynek – szinte pontosan a határán áll egy gyorsan gyarapodó mezőváros: Debrecen, a török fogságban sínylődő Enyingi Török Bálint birtoka.

A debreceni tőzsérek félelmet nem ismerve hajtják és hajtatják át a hatalmas szürkemarhagulyákat a török által megszállt országrészeken Bécs felé – vagy a vállalkozóbb kedvűek a császári harmincadvámot megkerülendő észak felé -, hogy onnan a nyugati kézműipar termékeivel és luxuscikkekkel térjenek vissza a keleti országrészbe.

Az öntudatos lutheránus polgárság egyik vezéralakja Bakóczy Péter tanácsnok, szenátor leánya, Sára a Székesfehérvárról Debrecenbe költözött nagy múltú és nagy hírű Sákvári tőzsérfamília utolsó sarja, Gábor felesége lesz. Az esküvő után azonban rá kell döbbennie, hogy férjét sötét titkok lengik körül, és talán az élete sincs biztonságban mellette…

A szerző kiterjedt történelmi kutatásokon alapuló, rendkívül élvezetes stílusban megírt történelmi regénye egyedülálló betekintést nyújt az 1500-as évek közepének mindennapjaiba, remek arányérzékkel állítva a kor történelmi és politikai eseményeit szereplői drámai és felemelő sorsának hátteréül.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A város és a rózsa ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A város és a rózsa ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  314
  Cover:
  KARTONÁLT RAGASZTÓKÖTÉS VISSZAHAJLÓ FÜLLEL
  Weight:
  312 gr
  ISBN:
  9789634264170
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2700136 / 1166458  TAGS:
  Online A város és a rózsa ebook, könyvet A város és a rózsa FB2, Download A város és a rózsa PDF , Download A város és a rózsa MOBI, Online A város és a rózsa könyvet, ingyenes letöltések A város és a rózsa IPhone, Online könyvet A város és a rózsa PDF, ingyenes A város és a rózsa DJVU, ingyenes letöltések A város és a rózsa TXT, letöltések A város és a rózsa RTF, Online A város és a rózsa FB2 , e-könyvet A város és a rózsa letöltések TXT, ingyenes A város és a rózsa letöltések könyvet, e-könyvet A város és a rózsa download MOBI, letöltések A város és a rózsa IPad, olvas A város és a rózsa MOBI, olvas A város és a rózsa DOC, ingyenes A város és a rózsa AWZ, Download e-könyvet A város és a rózsa iPad , ingyenes A város és a rózsa DJVU, Download A város és a rózsa e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A város és a rózsa DVD, olvas A város és a rózsa TXT, Book A város és a rózsa letöltések DJVU, A város és a rózsa letöltések könyvet ingyenes, A város és a rózsa letöltések könyvet pdf ingyenes, A város és a rózsa pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A város és a rózsa pdf ingyenes, A város és a rózsa letöltések könyvet epub ingyenes, A város és a rózsa ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply