A varjúkirály és más mesék

Benedek Elek - A varjúkirály és más mesék

Nem ettek egy befaló falást sem, futott, mint a rút idő, hogy a lelkit is majd kiszuszogta, haza sem tért, míg a vacsoracsillag föl nem jött, nem sokáig állottak, sem glédában, sem semmiképpen, kerülte a szerencse, mintha csak félt volna tőle.
Immár hatodik alkalommal idézzük meg a nagy mesemondó, Benedek Elek alakját, meséinek ízes nyelvezetét, eredeti stílusát. Ismét találkozhatunk nemcsak a jól ismert népmesehősökkel, a szépséges királykisasszonnyal, a vasorrú bábával vagy a griffmadárral, de megismerhetjük a székely népmesék világának szereplőit is: a huncut kecskét, a kővé vált királyt, a gazdáját éhhaláltól megmentő kiskakast, a csodafarkast és a szegény ember teheneire szemet vető varjak királyát.

Az újabb utazást Benedek Elek meséinek varázslatos világába Bányai Éva, a kiadónknál az elmúlt években megjelent kötetek (Az aranyalmafa, A kék liliom, Jégország királya, A kétszívű királyfi, A csodaóra) illusztrátora teszi emlékezetessé.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A varjúkirály és más mesék ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A varjúkirály és más mesék ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  102
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  700 gr
  ISBN:
  9789636432638
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2221955 / 1077855
  Series:


  TAGS:
  Online A varjúkirály és más mesék ebook, könyvet A varjúkirály és más mesék FB2, Download A varjúkirály és más mesék PDF , Download A varjúkirály és más mesék MOBI, Online A varjúkirály és más mesék könyvet, ingyenes letöltések A varjúkirály és más mesék IPhone, Online könyvet A varjúkirály és más mesék PDF, ingyenes A varjúkirály és más mesék DJVU, ingyenes letöltések A varjúkirály és más mesék TXT, letöltések A varjúkirály és más mesék RTF, Online A varjúkirály és más mesék FB2 , e-könyvet A varjúkirály és más mesék letöltések TXT, ingyenes A varjúkirály és más mesék letöltések könyvet, e-könyvet A varjúkirály és más mesék download MOBI, letöltések A varjúkirály és más mesék IPad, olvas A varjúkirály és más mesék MOBI, olvas A varjúkirály és más mesék DOC, ingyenes A varjúkirály és más mesék AWZ, Download e-könyvet A varjúkirály és más mesék iPad , ingyenes A varjúkirály és más mesék DJVU, Download A varjúkirály és más mesék e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A varjúkirály és más mesék DVD, olvas A varjúkirály és más mesék TXT, Book A varjúkirály és más mesék letöltések DJVU, A varjúkirály és más mesék letöltések könyvet ingyenes, A varjúkirály és más mesék letöltések könyvet pdf ingyenes, A varjúkirály és más mesék pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A varjúkirály és más mesék pdf ingyenes, A varjúkirály és más mesék letöltések könyvet epub ingyenes, A varjúkirály és más mesék ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply