A Varázsló tanítványa

Amy Wallace - A Varázsló tanítványa

Amikor Amy Wallace-t – a sikeres író, Irving Wallace lányát – tizenéves korában bemutatták a hírhedt, és titokzatos Carlos Castanedának, aligha sejtette, hogy ez a találkozás egy húsz éven át tartó barátsághoz, és végső soron az életét megváltoztató szerelmi történethez vezet majd. Castaneda azt állította Amy-nek, hogy a lány elhunyt édesapja álmában eljött hozzá, és arra kérte, hogy védje meg a lányát valamilyen titokzatos veszélytől. Amy bár eleinte szkeptikus volt, végül beleszeretett a tanításokba és a tanítóba egyaránt. Négy év leforgása alatt Amy egyre beljebb és beljebb került Castaneda tanítványainak zárt, belső körébe. Az örök élet és isteni szerelem ígérete azonban hamar megkeseredett, ahogy Castaneda – aki azt ígérte, hogy feleségül veszi – háreme tagjává tette, sőt újabb hölgyek felkutatását is elvárta tőle. Don Juanról – mindennél hatalmasabb tanítójáról – Castaneda hol mint "metaforáról", hol mint "valóságos személyről" beszélt Amynek. A VARÁZSLÓ TANÍTVÁNYA erotikus epizódjaival, várakozást keltő fordulataival, sötét humorral, szívhez-szólóan és szemrebbenés nélkül világítja meg Amy Wallace életének hihetetlen magasságait és pusztító mélységeit a "boszorkányok, varázslók és tanítványok" világában. Castanedától való függésének őszinte leírása – melyet újra meg újra megerősít a szeretőjének, és tanítójának jellemében keveredő karizma és kegyetlenség – letehetetlenné teszi a könyvet….A Könyv Magyarul!


Letöltések A Varázsló tanítványa ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Varázsló tanítványa ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  342
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  594 gr
  ISBN:
  9789639788039
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2207199 / 1063085
  Translator:


  TAGS:
  Online A Varázsló tanítványa ebook, könyvet A Varázsló tanítványa FB2, Download A Varázsló tanítványa PDF , Download A Varázsló tanítványa MOBI, Online A Varázsló tanítványa könyvet, ingyenes letöltések A Varázsló tanítványa IPhone, Online könyvet A Varázsló tanítványa PDF, ingyenes A Varázsló tanítványa DJVU, ingyenes letöltések A Varázsló tanítványa TXT, letöltések A Varázsló tanítványa RTF, Online A Varázsló tanítványa FB2 , e-könyvet A Varázsló tanítványa letöltések TXT, ingyenes A Varázsló tanítványa letöltések könyvet, e-könyvet A Varázsló tanítványa download MOBI, letöltések A Varázsló tanítványa IPad, olvas A Varázsló tanítványa MOBI, olvas A Varázsló tanítványa DOC, ingyenes A Varázsló tanítványa AWZ, Download e-könyvet A Varázsló tanítványa iPad , ingyenes A Varázsló tanítványa DJVU, Download A Varázsló tanítványa e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Varázsló tanítványa DVD, olvas A Varázsló tanítványa TXT, Book A Varázsló tanítványa letöltések DJVU, A Varázsló tanítványa letöltések könyvet ingyenes, A Varázsló tanítványa letöltések könyvet pdf ingyenes, A Varázsló tanítványa pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Varázsló tanítványa pdf ingyenes, A Varázsló tanítványa letöltések könyvet epub ingyenes, A Varázsló tanítványa ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply