A varázsló játszmája


Ce’Nedra, Tolnedra birodalmi hercegnője zavarban van. Másokhoz hasonlóan ő is tudja, csak ostoba dajkamese az, hogy a Gömb védelmezte meg a Nyugatot a gonosz Torak istentől, és most mégis arra kényszerült, hogy csatlakozzon egy veszélyes küldetéshez, melynek célja a Gömb visszaszerzése. Eddig nem hitt a mágiában, de most nagyon úgy tűnik, hogy Garion nagynénje és nagyapja a két legendás varázsló, Polgara és Belgarath, akik a jelek szerint több ezer évesek. És az ifjú Garion is olyasmit tanul, ami nem lehet más, csak mágia. Garion egyszerű, tanyasi parasztgyerek, aki semmiképp sem méltó egy birodalmi hercegnőhöz. De akkor Ce’Nedra miért nem tudja leküzdeni a késztetést, hogy tanítgassa, hogy kisimítsa kócos haját a homlokából, hogy megvigasztalja, ha bánatos? És most elment, egyenest a gonosz vidék szívébe, egy különös toronyba, hogy szembeszálljon egy rettenetes és hatalmas varázslóval. És Ce’Nedra nem kísérheti el, hogy vigyázzon rá. Talán még meg is hal, és akkor soha többé nem láthatják egymást…A Könyv Magyarul!


Letöltések A varázsló játszmája ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A varázsló játszmája ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  304
  Borító:
  FŰZVE
  Súly:
  180 gr
  ISBN:
  9789639399846
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2004
  Árukód:
  2151931 / 1084631
  Fordító:


  TAGS:
  Online A varázsló játszmája ebook, könyvet A varázsló játszmája FB2, Download A varázsló játszmája PDF , Download A varázsló játszmája MOBI, Online A varázsló játszmája könyvet, ingyenes letöltések A varázsló játszmája IPhone, Online könyvet A varázsló játszmája PDF, ingyenes A varázsló játszmája DJVU, ingyenes letöltések A varázsló játszmája TXT, letöltések A varázsló játszmája RTF, Online A varázsló játszmája FB2 , e-könyvet A varázsló játszmája letöltések TXT, ingyenes A varázsló játszmája letöltések könyvet, e-könyvet A varázsló játszmája download MOBI, letöltések A varázsló játszmája IPad, olvas A varázsló játszmája MOBI, olvas A varázsló játszmája DOC, ingyenes A varázsló játszmája AWZ, Download e-könyvet A varázsló játszmája iPad , ingyenes A varázsló játszmája DJVU, Download A varázsló játszmája e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A varázsló játszmája DVD, olvas A varázsló játszmája TXT, Book A varázsló játszmája letöltések DJVU, A varázsló játszmája letöltések könyvet ingyenes, A varázsló játszmája letöltések könyvet pdf ingyenes, A varázsló játszmája pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A varázsló játszmája pdf ingyenes, A varázsló játszmája letöltések könyvet epub ingyenes, A varázsló játszmája ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply