A változások kora

Tomcsik Nóra - A változások kora

Anglia az 1910-es évek hajnalán.
A szegény sorsú Henry, abban a reményben, hogy pénzt és rangot szerezve elveheti a gróf kisasszony Sarah-t, Londonba utazik. Sarah azonban választás előtt áll. Az egyszerűbb életet választja-e Henryvel, vagy elfogadja a birtok új örökösének, Jacobnak házassági ajánlatát és ezzel a grófnői címet? Bátyja, George ugyanis lemond örökségéről és papnövendék lesz Lancesterben, ahol hamarosan megismeri a tragikus körülmények közt elárvult, ám mindig derűs Annát. Mindeközben George és Sarah húga, a bájos és lázadó kamasz, Charlotte arról álmodozik, hogy Henry egy nap őt veszi el feleségül.
Mind az öten más-más tervekkel és ábrándokkal vágnak neki a körülöttük egyre gyorsabban változó világnak, ahol a társadalmi elvárások és előítéletek mellett leginkább önmagukkal kell újra és újra megküzdeniük.
A dolgok aztán váratlan fordulatot vesznek, mikor Henry New Yorkba érkezve radikális, rendszerellenes szervezkedések és lázongások közepébe csöppen. Az egyre aggasztóbb történések után Henry kénytelen arra a következtetésre jutni, hogy mindez csupán valami sokkal veszedelmesebb esemény előszele, mely így vagy úgy, de majd mindannyijuk életét megváltoztathatja.A Könyv Magyarul!


Letöltések A változások kora ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A változások kora ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  323
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  420 gr
  ISBN:
  9789631270242
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2694822 / 1163956  TAGS:
  Online A változások kora ebook, könyvet A változások kora FB2, Download A változások kora PDF , Download A változások kora MOBI, Online A változások kora könyvet, ingyenes letöltések A változások kora IPhone, Online könyvet A változások kora PDF, ingyenes A változások kora DJVU, ingyenes letöltések A változások kora TXT, letöltések A változások kora RTF, Online A változások kora FB2 , e-könyvet A változások kora letöltések TXT, ingyenes A változások kora letöltések könyvet, e-könyvet A változások kora download MOBI, letöltések A változások kora IPad, olvas A változások kora MOBI, olvas A változások kora DOC, ingyenes A változások kora AWZ, Download e-könyvet A változások kora iPad , ingyenes A változások kora DJVU, Download A változások kora e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A változások kora DVD, olvas A változások kora TXT, Book A változások kora letöltések DJVU, A változások kora letöltések könyvet ingyenes, A változások kora letöltések könyvet pdf ingyenes, A változások kora pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A változások kora pdf ingyenes, A változások kora letöltések könyvet epub ingyenes, A változások kora ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply