A változások irányítása

John P. Kotter - A változások irányítása

John P. Kotter, a Harvard Business School professzora ebben a könyvében a modern vezetéstudomány egyik legizgalmasabb témájával, a nagyszabású változtatási programok irányításával foglalkozik. Munkája mindenkinek ajánlható, aki vállalatoknál vagy bármilyen szervezetben valamilyen tartós változást kíván elérni, legyen szó akár a stratégiáról, az irányítási rendszerről, a folyamatokról, az ügyfelek kiszolgálásáról vagy a vállalati kultúráról. A szerző rávilágít a kudarcok leggyakoribb okaira, útmutatót ad a változtatási programok megtervezéséhez, nyolclépcsős modellje kiváló keret a feladatok megszervezéséhez. Mindeközben illúziókat oszlat el, csapdákra hívja fel a figyelmet, amelyekbe bárki könnyen beleeshet, ha meggondolatlanul lát munkához.
A könyv zárófejezete azt is megmutatja, mit gondol Kotter professzor a jövő vállalatáról, a vezetők és a beosztottak helyzetének és szerepének átalakulásáról. Jobb tudatosan és aktívan részt venni az elkerülhetetlen változtatásokban, mint értetlenül és passzívan elszenvedni azokat – ez talán e kötet legfontosabb üzenete.A Könyv Magyarul!


Letöltések A változások irányítása ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A változások irányítása ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  172
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  430 gr
  ISBN:
  9789630940832
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1999
  Commodity code:
  2115353 / 1074825
  Translator:


  TAGS:
  Online A változások irányítása ebook, könyvet A változások irányítása FB2, Download A változások irányítása PDF , Download A változások irányítása MOBI, Online A változások irányítása könyvet, ingyenes letöltések A változások irányítása IPhone, Online könyvet A változások irányítása PDF, ingyenes A változások irányítása DJVU, ingyenes letöltések A változások irányítása TXT, letöltések A változások irányítása RTF, Online A változások irányítása FB2 , e-könyvet A változások irányítása letöltések TXT, ingyenes A változások irányítása letöltések könyvet, e-könyvet A változások irányítása download MOBI, letöltések A változások irányítása IPad, olvas A változások irányítása MOBI, olvas A változások irányítása DOC, ingyenes A változások irányítása AWZ, Download e-könyvet A változások irányítása iPad , ingyenes A változások irányítása DJVU, Download A változások irányítása e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A változások irányítása DVD, olvas A változások irányítása TXT, Book A változások irányítása letöltések DJVU, A változások irányítása letöltések könyvet ingyenes, A változások irányítása letöltések könyvet pdf ingyenes, A változások irányítása pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A változások irányítása pdf ingyenes, A változások irányítása letöltések könyvet epub ingyenes, A változások irányítása ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply