A változásmenedzsment elmélete és gyakorlata


Az élővilág teremtményeinek körében a változás természetes és minden napos jelenség. A legkisebb mikroorganizmusoktól kezdve az Univerzumig bezárólag a mozgás és az átalakulás folyamatos. Ennek egy része – akár genetikailag, akár kémiailag, vagy másképpen – szabályozott, míg más részük spontán lefolyásúnak tekinthető. Az ember a változásoknak némelykor elindítója, máskor kísérletező megfigyelője, vagy éppen elszenvedője, de mindenképpen érintettje, és mint ugyancsak élő szervezet, maga is változik. Farkas Ferenc egyetemi professzor társam könyve ezeket a változásokat szervezeti (vagyis rendszer) keretekbe helyezve tárgyalja.
A munka tanulságos tapasztalatokat, eseteket és jól hasznosítható módszereket kínál mindazoknak, akik akár kisebb, akár nagyobb méretű (kiterjedésű és mélységű) szervezeti beavatkozásokat kívánnak kezdeményezni és/vagy megvalósítani a szervezetek világában – középpontba helyezve a szervezeti egyént. Jó szívvel ajánlom a könyvet nemcsak az üzleti élet, hanem az intézmények, a közszféra, a társadalmi szervezetek vezetőinek figyelmébe, hogy valamennyien képesek legyenek megérteni a változások igen csak differenciált természetét. – Professzor Dr. Sümegi Balázs DSc intézet igazgató, Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar

Korábbi tanárom és tanítóm, Farkas Ferenc új könyve a változások menedzseléséről, innen az élet sűrűjéből nézve is, aktuális kérdésekről szól. Az üzleti világ tele van változásokkal. Ezek egy részét a környezeti hatások kényszerítik ki, mások csak akkor kezdődnek, ha a vezetésben kellő elhatározottság és – nem mellesleg – bátorság is van arra, hogy elébe menjen annak, ami a jövőben be fog következni. Tapasztalataimmal egyezően a könyv írója helyesen látja, hogy minderről könnyebb beszélni, mint a gyakorlatban csinálni. Az ellenállók és ellen érdekeltek tömege áll a változtatni akarók útjában, és igazi művészet felismerni ezek körében a valóságos igényeket és lehetőségeket. A könyvben bemutatott esettanulmányok árnyaltan írják le azt a bonyolult szervezeti világot, amelyben a változások menedzselése zajlik. Motiválttá, elkötelezetté és felhatalmazottá kell tenni az érintett alkalmazottakat, a változások pozitív aspektusainak hangsúlyozásával. Érdemes megfogadni a szerző tanácsát: a változás nem félelemből, nem kudarcból és nem sértődöttségből táplálkozik. Ajánlom szíves figyelmükbe ezt a kitűnő szakkönyvet, amelynek segítségével könnyebben meg fogják érteni, hogy mi más viszi előre nap mint nap a vállalatokat a változások menedzselésének rögös útján. – Dr. Lóránd Balázs szenior üzleti konzultáns, T-Systems Magyarország Zrt.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A változásmenedzsment elmélete és gyakorlata ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A változásmenedzsment elmélete és gyakorlata ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  362
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  534 gr
  ISBN:
  9789630594325
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2466582 / 1095820  TAGS:
  Online A változásmenedzsment elmélete és gyakorlata ebook, könyvet A változásmenedzsment elmélete és gyakorlata FB2, Download A változásmenedzsment elmélete és gyakorlata PDF , Download A változásmenedzsment elmélete és gyakorlata MOBI, Online A változásmenedzsment elmélete és gyakorlata könyvet, ingyenes letöltések A változásmenedzsment elmélete és gyakorlata IPhone, Online könyvet A változásmenedzsment elmélete és gyakorlata PDF, ingyenes A változásmenedzsment elmélete és gyakorlata DJVU, ingyenes letöltések A változásmenedzsment elmélete és gyakorlata TXT, letöltések A változásmenedzsment elmélete és gyakorlata RTF, Online A változásmenedzsment elmélete és gyakorlata FB2 , e-könyvet A változásmenedzsment elmélete és gyakorlata letöltések TXT, ingyenes A változásmenedzsment elmélete és gyakorlata letöltések könyvet, e-könyvet A változásmenedzsment elmélete és gyakorlata download MOBI, letöltések A változásmenedzsment elmélete és gyakorlata IPad, olvas A változásmenedzsment elmélete és gyakorlata MOBI, olvas A változásmenedzsment elmélete és gyakorlata DOC, ingyenes A változásmenedzsment elmélete és gyakorlata AWZ, Download e-könyvet A változásmenedzsment elmélete és gyakorlata iPad , ingyenes A változásmenedzsment elmélete és gyakorlata DJVU, Download A változásmenedzsment elmélete és gyakorlata e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A változásmenedzsment elmélete és gyakorlata DVD, olvas A változásmenedzsment elmélete és gyakorlata TXT, Book A változásmenedzsment elmélete és gyakorlata letöltések DJVU, A változásmenedzsment elmélete és gyakorlata letöltések könyvet ingyenes, A változásmenedzsment elmélete és gyakorlata letöltések könyvet pdf ingyenes, A változásmenedzsment elmélete és gyakorlata pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A változásmenedzsment elmélete és gyakorlata pdf ingyenes, A változásmenedzsment elmélete és gyakorlata letöltések könyvet epub ingyenes, A változásmenedzsment elmélete és gyakorlata ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply