A valódi James Bond

Sophie Jackson - A valódi James Bond

A második világháború idején a németek ellen küzdő angol titkos szervezet, az SOE (Különleges Hadműveletek Végrehajtó Egysége) soraiban számos vakmerő, gyakran igazi hősként viselkedő ügynök szolgált. Az ügynökök bevetései gyakran hónapokig, sőt sokszor évekig is eltarthattak. A kémek tisztában voltak azzal, hogyha fogságba esnek, iszonyatos kínzás és halál vár rájuk. A német világrend ellen küzdő, elképesztő bátorságukról tanúbizonyságot tevő férfiak és nők biztosra vehették, hogy talán sohasem térhettek vissza, ha a megszállt területekre lépnek

A könyv főszereplője, Forest Yeo-Thomas bátorságával, különleges, karizmatikus egyéniségével, kifogástalan öltözködésével és megnyerő modorával nemhiába vált a britek egyik legjobb hírszerzőjévé. Ian Fleming, a híres regényíró, James Bond szülőatyja is részt vett a SOE munkájában, így jól ismerte Forest Yeo-Thomas alezredest. Vajon kiről mintázta hősét, James Bondot, a 007-es ügynököt? A közvéleményt e régóta foglalkoztató kérdésre fény derül Sophie Jackson könyvéből.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A valódi James Bond ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A valódi James Bond ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  13 x 20.2 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  296
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9789630974882
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:


  TAGS:
  Online A valódi James Bond ebook, könyvet A valódi James Bond FB2, Download A valódi James Bond PDF , Download A valódi James Bond MOBI, Online A valódi James Bond könyvet, ingyenes letöltések A valódi James Bond IPhone, Online könyvet A valódi James Bond PDF, ingyenes A valódi James Bond DJVU, ingyenes letöltések A valódi James Bond TXT, letöltések A valódi James Bond RTF, Online A valódi James Bond FB2 , e-könyvet A valódi James Bond letöltések TXT, ingyenes A valódi James Bond letöltések könyvet, e-könyvet A valódi James Bond download MOBI, letöltések A valódi James Bond IPad, olvas A valódi James Bond MOBI, olvas A valódi James Bond DOC, ingyenes A valódi James Bond AWZ, Download e-könyvet A valódi James Bond iPad , ingyenes A valódi James Bond DJVU, Download A valódi James Bond e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A valódi James Bond DVD, olvas A valódi James Bond TXT, Book A valódi James Bond letöltések DJVU, A valódi James Bond letöltések könyvet ingyenes, A valódi James Bond letöltések könyvet pdf ingyenes, A valódi James Bond pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A valódi James Bond pdf ingyenes, A valódi James Bond letöltések könyvet epub ingyenes, A valódi James Bond ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply