A vállalkozások tevékenységének komplex elemzése

Dr. Bíró Tibor - Kresalek Péter - Dr. Pucsek József - Dr. Sztanó Imre - A vállalkozások tevékenységének komplex elemzése

A vállalati működés sikerességéhez hozzátartozik a gazdálkodási folyamatok alapos ismerete. Az ismeretszerzés – a vállalkozások szintjén is – bevált módszere az elemzés, a gazdasági jelenségek, összefüggések megismerése, minősítése és értékelése. Kiadványunk elsősorban a vállalati gazdálkodás átfogó (komplex) elemzésének módszertanát dolgozza fel. Alapvetően az éves beszámoló információbázisára épít, és részletesen tárgyalja a mérleg átfogó és részletes elemzésére alkalmas mutatószámok kialakításának lehetőségét, a cash flow-kimutatás összeállításának és elemzésének alkalmazható technikáit, valamint a tevékenység jövedelmezőségének és hatékonyságának átfogó elemzési módszertanát. Mindezeken túlmenően részletesen foglalkozik a vállalati eredmény alakulásának elemzésével is. A kézikönyv egyaránt felhasználható tankönyvként a felsőoktatásban és a szakmai képzéseken, valamint szakkönyvként a vállalati gyakorlatban. A bemutatott módszerek elsajátítását, gyakorlati alkalmazását a kötethez kapcsolódó "Példatár és feladatgyűjtemény a vállalkozások tevékenységének komplex elemzéséhez" című kiadvány segíti.A Könyv Magyarul!


Letöltések A vállalkozások tevékenységének komplex elemzése ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A vállalkozások tevékenységének komplex elemzése ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  258
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  310 gr
  ISBN:
  9789633948125
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2231268 / 1085852  TAGS:
  Online A vállalkozások tevékenységének komplex elemzése ebook, könyvet A vállalkozások tevékenységének komplex elemzése FB2, Download A vállalkozások tevékenységének komplex elemzése PDF , Download A vállalkozások tevékenységének komplex elemzése MOBI, Online A vállalkozások tevékenységének komplex elemzése könyvet, ingyenes letöltések A vállalkozások tevékenységének komplex elemzése IPhone, Online könyvet A vállalkozások tevékenységének komplex elemzése PDF, ingyenes A vállalkozások tevékenységének komplex elemzése DJVU, ingyenes letöltések A vállalkozások tevékenységének komplex elemzése TXT, letöltések A vállalkozások tevékenységének komplex elemzése RTF, Online A vállalkozások tevékenységének komplex elemzése FB2 , e-könyvet A vállalkozások tevékenységének komplex elemzése letöltések TXT, ingyenes A vállalkozások tevékenységének komplex elemzése letöltések könyvet, e-könyvet A vállalkozások tevékenységének komplex elemzése download MOBI, letöltések A vállalkozások tevékenységének komplex elemzése IPad, olvas A vállalkozások tevékenységének komplex elemzése MOBI, olvas A vállalkozások tevékenységének komplex elemzése DOC, ingyenes A vállalkozások tevékenységének komplex elemzése AWZ, Download e-könyvet A vállalkozások tevékenységének komplex elemzése iPad , ingyenes A vállalkozások tevékenységének komplex elemzése DJVU, Download A vállalkozások tevékenységének komplex elemzése e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A vállalkozások tevékenységének komplex elemzése DVD, olvas A vállalkozások tevékenységének komplex elemzése TXT, Book A vállalkozások tevékenységének komplex elemzése letöltések DJVU, A vállalkozások tevékenységének komplex elemzése letöltések könyvet ingyenes, A vállalkozások tevékenységének komplex elemzése letöltések könyvet pdf ingyenes, A vállalkozások tevékenységének komplex elemzése pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A vállalkozások tevékenységének komplex elemzése pdf ingyenes, A vállalkozások tevékenységének komplex elemzése letöltések könyvet epub ingyenes, A vállalkozások tevékenységének komplex elemzése ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply