A vállalati teljesítmény nyomában

Juhász Péter - Reszegi László - A vállalati teljesítmény nyomában

A gazdasági elemzők – sokszor joggal – a makrogazdasági mutatók bűvöletében élnek. A makroeredmények mögött azonban egy sokszínű, változatos piacokon és adottságokkal boldogulni igyekvő vállalati kör áll. Ahhoz, hogy testreszabott gazdaságpolitikát vagy vállalati stratégiát alkothassunk, meg kell ismerni e sokszínűséget.
Könyvünkben közvetlenül a vállalati szintet vizsgáljuk: több mint 4600 Magyarországon működő 20 főnél nagyobb társaságot vettünk górcső alá négy év pénzügyi kimutatásainak felhasználásával. A minta a magyar ipar több mint 50, a hazai export több mint 70 százalékát fedi le. Eredményeink azt mutatják, hogy a tulajdonosi háttér szerint lényegesen eltérnek a vállalatok, de ezen túl is igen differenciált a kép. A vállalati különbségek visszavezethetők a nemzetközi integráltságukra, a felhasznált tudás mennyiségére és a menedzsment színvonalára is. Ráadásul eredményes működés nagyon sokféle adottsággal lehet: nem csak egy recept van a sikerre.
A kötetet – amely tartalmazza a cégeknek és a gazdaságpolitikusoknak szóló javaslatainkat is – ajánljuk a tulajdonosoknak, a felsővezetőknek és a vállalati stratégia formálásában részt vevő valamennyi szakembernek. A vállalati szakemberek mellett hasznos lehet a könyv a gazdaságpolitika formálóinak és a makrogazdasági elemzéssel foglakozóknak is, a kutatóknak és mindazoknak, akik szeretnék jobban megérteni a makrogazdasági eredmények és a vállalati teljesítmény kapcsolatának egyes vetületeit.
A szerzők a Budapesti Corvinus Egyetem oktatói, akik tudományos tevékenységük mellett évtizedes gyakorlatot szereztek a vállalati tanácsadásban és az üzleti értékelésben is.A Könyv Magyarul!


Letöltések A vállalati teljesítmény nyomában ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A vállalati teljesítmény nyomában ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  336
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  560 gr
  ISBN:
  9786155303739
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2583466 / 1141661  TAGS:
  Online A vállalati teljesítmény nyomában ebook, könyvet A vállalati teljesítmény nyomában FB2, Download A vállalati teljesítmény nyomában PDF , Download A vállalati teljesítmény nyomában MOBI, Online A vállalati teljesítmény nyomában könyvet, ingyenes letöltések A vállalati teljesítmény nyomában IPhone, Online könyvet A vállalati teljesítmény nyomában PDF, ingyenes A vállalati teljesítmény nyomában DJVU, ingyenes letöltések A vállalati teljesítmény nyomában TXT, letöltések A vállalati teljesítmény nyomában RTF, Online A vállalati teljesítmény nyomában FB2 , e-könyvet A vállalati teljesítmény nyomában letöltések TXT, ingyenes A vállalati teljesítmény nyomában letöltések könyvet, e-könyvet A vállalati teljesítmény nyomában download MOBI, letöltések A vállalati teljesítmény nyomában IPad, olvas A vállalati teljesítmény nyomában MOBI, olvas A vállalati teljesítmény nyomában DOC, ingyenes A vállalati teljesítmény nyomában AWZ, Download e-könyvet A vállalati teljesítmény nyomában iPad , ingyenes A vállalati teljesítmény nyomában DJVU, Download A vállalati teljesítmény nyomában e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A vállalati teljesítmény nyomában DVD, olvas A vállalati teljesítmény nyomában TXT, Book A vállalati teljesítmény nyomában letöltések DJVU, A vállalati teljesítmény nyomában letöltések könyvet ingyenes, A vállalati teljesítmény nyomában letöltések könyvet pdf ingyenes, A vállalati teljesítmény nyomában pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A vállalati teljesítmény nyomában pdf ingyenes, A vállalati teljesítmény nyomában letöltések könyvet epub ingyenes, A vállalati teljesítmény nyomában ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply