A vállalatértékelés kézikönyve

Aswath Damodaran - Golubeff Lóránt (Szerk.) - A vállalatértékelés kézikönyve

"Aswath Damodaran megkerülhetetlen a vállalatértékeléssel foglalkozó szakemberek számára. A könyv az alapvető értékelési fogalmakat, modelleket mutatja be úgy, hogy az értékeléssel kapcsolatos ismereteket összekapcsolja az iparági sajátosságokkal és a cégek életciklusbeli fázisainak jellegzetességeivel is. A könyvet haszonnal forgathatja minden részvénybefektető, cégtulajdonos, sikeres vezető, érdeklődő alkalmazott és a közgazdaságtani kérdések iránt nyitott olvasó, aki bepillantást szeretne nyerni nemcsak a stratégia, az üzleti modell értéket befolyásoló hatásaiba, hanem az értékelés szakmai részleteibe, annak módszertanába és felhasználási lehetőségeibe is.
A vállalatok értékelésének országspecifikus kérdései, jellemzői is vannak, a könyv záró fejezetében Reszegi László a hazai értékelési sajátosságokat és gyakorlati tapasztalatokat foglalja össze.
A könyv abból az alkalomból jelenik meg magyarul, hogy Aswath Damodaran elnyerte a Herbert Simon-díjat."A Könyv Magyarul!


Letöltések A vállalatértékelés kézikönyve ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A vállalatértékelés kézikönyve ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  240
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  268 gr
  ISBN:
  9786155303876
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2654106 / 1152989  TAGS:
  Online A vállalatértékelés kézikönyve ebook, könyvet A vállalatértékelés kézikönyve FB2, Download A vállalatértékelés kézikönyve PDF , Download A vállalatértékelés kézikönyve MOBI, Online A vállalatértékelés kézikönyve könyvet, ingyenes letöltések A vállalatértékelés kézikönyve IPhone, Online könyvet A vállalatértékelés kézikönyve PDF, ingyenes A vállalatértékelés kézikönyve DJVU, ingyenes letöltések A vállalatértékelés kézikönyve TXT, letöltések A vállalatértékelés kézikönyve RTF, Online A vállalatértékelés kézikönyve FB2 , e-könyvet A vállalatértékelés kézikönyve letöltések TXT, ingyenes A vállalatértékelés kézikönyve letöltések könyvet, e-könyvet A vállalatértékelés kézikönyve download MOBI, letöltések A vállalatértékelés kézikönyve IPad, olvas A vállalatértékelés kézikönyve MOBI, olvas A vállalatértékelés kézikönyve DOC, ingyenes A vállalatértékelés kézikönyve AWZ, Download e-könyvet A vállalatértékelés kézikönyve iPad , ingyenes A vállalatértékelés kézikönyve DJVU, Download A vállalatértékelés kézikönyve e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A vállalatértékelés kézikönyve DVD, olvas A vállalatértékelés kézikönyve TXT, Book A vállalatértékelés kézikönyve letöltések DJVU, A vállalatértékelés kézikönyve letöltések könyvet ingyenes, A vállalatértékelés kézikönyve letöltések könyvet pdf ingyenes, A vállalatértékelés kézikönyve pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A vállalatértékelés kézikönyve pdf ingyenes, A vállalatértékelés kézikönyve letöltések könyvet epub ingyenes, A vállalatértékelés kézikönyve ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply