A vadonjáró tanítványa 1. – Gorlan romjai

John Flanagan - A vadonjáró tanítványa 1. - Gorlan romjai

Will kisebb kortársainál, de gyors és találékony. Egész életében arról álmodozott, hogy híres lovag válik belőle, mint az apjából. Ezért is sújtja porig, amikor nem veszik fel Vöröshegy Hadiiskolájába. Ehelyett Halt inasa lesz, a titokzatos Erdőkerülőé, akinek különleges képességét, a láthatatlan helyváltoztatást fekete mágiának tulajdonítják… Will vonakodva nekivág, hogy megismerje az Erdőkerülők titkos fegyvereit: a nyilat, a nyílvesszőt, a terepszínű köpönyeget, és a csökönyös kis pónit. Lehet, hogy nem azok a fegyverek, amikre vágyott, nem kard és nem csataló, de amikor ő és Halt egy reménytelennek látszó küldetés során megpróbálják megakadálozni a Király meggyilkolását, Willnek be kell látnia, hogy az Erdőkerülők fegyverei nem is annyira haszontalanok…
A Gorlan Romjai első könyve egy izgalmas sorozatnak, mely Willről, és a Vöröshegy Várban élő barátainak kalandjairól szól.
"Ez a könyv olyan jó volt, hogy le sem tudtam tenni… John Flanagan tudja, hogyan tartson izgalomban." – Robere Rahme, 12 éves
"Nem tudtam levenni a szemem az oldalakról, annyira érdekes volt, hogy nem tudtam letenni. Mindenkinek ajánlom ezt a könyvet, aki kalandra vágyik." – Samantha Currie, 11 éves
"Káprázatos!" – Edward Carr, 12 évesA Könyv Magyarul!


Letöltések A vadonjáró tanítványa 1. – Gorlan romjai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A vadonjáró tanítványa 1. – Gorlan romjai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  256
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  406 gr
  ISBN:
  9789632453682
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2213799 / 1069467
  Series:


  TAGS:
  Online A vadonjáró tanítványa 1. – Gorlan romjai ebook, könyvet A vadonjáró tanítványa 1. – Gorlan romjai FB2, Download A vadonjáró tanítványa 1. – Gorlan romjai PDF , Download A vadonjáró tanítványa 1. – Gorlan romjai MOBI, Online A vadonjáró tanítványa 1. – Gorlan romjai könyvet, ingyenes letöltések A vadonjáró tanítványa 1. – Gorlan romjai IPhone, Online könyvet A vadonjáró tanítványa 1. – Gorlan romjai PDF, ingyenes A vadonjáró tanítványa 1. – Gorlan romjai DJVU, ingyenes letöltések A vadonjáró tanítványa 1. – Gorlan romjai TXT, letöltések A vadonjáró tanítványa 1. – Gorlan romjai RTF, Online A vadonjáró tanítványa 1. – Gorlan romjai FB2 , e-könyvet A vadonjáró tanítványa 1. – Gorlan romjai letöltések TXT, ingyenes A vadonjáró tanítványa 1. – Gorlan romjai letöltések könyvet, e-könyvet A vadonjáró tanítványa 1. – Gorlan romjai download MOBI, letöltések A vadonjáró tanítványa 1. – Gorlan romjai IPad, olvas A vadonjáró tanítványa 1. – Gorlan romjai MOBI, olvas A vadonjáró tanítványa 1. – Gorlan romjai DOC, ingyenes A vadonjáró tanítványa 1. – Gorlan romjai AWZ, Download e-könyvet A vadonjáró tanítványa 1. – Gorlan romjai iPad , ingyenes A vadonjáró tanítványa 1. – Gorlan romjai DJVU, Download A vadonjáró tanítványa 1. – Gorlan romjai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A vadonjáró tanítványa 1. – Gorlan romjai DVD, olvas A vadonjáró tanítványa 1. – Gorlan romjai TXT, Book A vadonjáró tanítványa 1. – Gorlan romjai letöltések DJVU, A vadonjáró tanítványa 1. – Gorlan romjai letöltések könyvet ingyenes, A vadonjáró tanítványa 1. – Gorlan romjai letöltések könyvet pdf ingyenes, A vadonjáró tanítványa 1. – Gorlan romjai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A vadonjáró tanítványa 1. – Gorlan romjai pdf ingyenes, A vadonjáró tanítványa 1. – Gorlan romjai letöltések könyvet epub ingyenes, A vadonjáró tanítványa 1. – Gorlan romjai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply