A vadon szava


Jack London első nagy sikere és mindmáig legolvasottabb regénye A vadon szava (1903), amely egy fagyvilágba hurcolt, majd farkassá kényszerülő kutya kalandjaiban a teremtés leginkább csalódást keltő lényének, az embernek állít tükröt.
Buck története mellett az író más északi elbeszélései is a természettel és önnön vágyaikkal magukra maradt hősök mitológiáját alkotják, egyfajta északi Odüsszeiát, ahogy az író egyik címében is jelzi szándékát.
A ciklus központi figurája a beszélő nevű Malemute Kid, akinek folyamatosan tanúskodnia és döntenie kell élet-halál kérdéseiben.
A Kossuth Kiadó 15 kötetben jelenteti meg az életmű legjavát, megtoldva a sorozatot Irving Stone káprázatos Jack London-életrajzávalA Könyv Magyarul!


Letöltések A vadon szava ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A vadon szava ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  303
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  400 gr
  ISBN:
  9789630983433
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2651248 / 1152416
  Translator:


  TAGS:
  Online A vadon szava ebook, könyvet A vadon szava FB2, Download A vadon szava PDF , Download A vadon szava MOBI, Online A vadon szava könyvet, ingyenes letöltések A vadon szava IPhone, Online könyvet A vadon szava PDF, ingyenes A vadon szava DJVU, ingyenes letöltések A vadon szava TXT, letöltések A vadon szava RTF, Online A vadon szava FB2 , e-könyvet A vadon szava letöltések TXT, ingyenes A vadon szava letöltések könyvet, e-könyvet A vadon szava download MOBI, letöltések A vadon szava IPad, olvas A vadon szava MOBI, olvas A vadon szava DOC, ingyenes A vadon szava AWZ, Download e-könyvet A vadon szava iPad , ingyenes A vadon szava DJVU, Download A vadon szava e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A vadon szava DVD, olvas A vadon szava TXT, Book A vadon szava letöltések DJVU, A vadon szava letöltések könyvet ingyenes, A vadon szava letöltések könyvet pdf ingyenes, A vadon szava pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A vadon szava pdf ingyenes, A vadon szava letöltések könyvet epub ingyenes, A vadon szava ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply