A vadászat karácsonyai


Ebben a vadász író olyan történeteit osztja meg olvasóival, amelyek bár a múltban történtek, eddig mégis titokban maradtak. A bükki és szerbiai őzbakok, vaddisznók, szarvasbikák, muflonok elejtését, vagy éppen elhibázásának körülményeit is feltárja olvasói előtt a szerző, az elmúlt évek vadászatairól szóló történetekben. Kiváló írásokat és fotókat is találunk a színész- vadász már elhunyt pályatársairól, köztük a Hofi Gézával való találkozásáról vagy éppen a közelmúltról, a Stohl Andrással közös vadászatairól. Az író a kötet utolsó harmadában Kanadába viszi képzeletbeli utazásra olvasóit, mely során a szerző fekete medve, farkas és préri farkas kalandjainak lehetünk tanúi. A kötet a Milagrossa Kiadó gondozásában jelenik meg.A Könyv Magyarul!


Letöltések A vadászat karácsonyai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A vadászat karácsonyai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  136
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  450 gr
  ISBN:
  9789630827010
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2223351 / 1079229  TAGS:
  Online A vadászat karácsonyai ebook, könyvet A vadászat karácsonyai FB2, Download A vadászat karácsonyai PDF , Download A vadászat karácsonyai MOBI, Online A vadászat karácsonyai könyvet, ingyenes letöltések A vadászat karácsonyai IPhone, Online könyvet A vadászat karácsonyai PDF, ingyenes A vadászat karácsonyai DJVU, ingyenes letöltések A vadászat karácsonyai TXT, letöltések A vadászat karácsonyai RTF, Online A vadászat karácsonyai FB2 , e-könyvet A vadászat karácsonyai letöltések TXT, ingyenes A vadászat karácsonyai letöltések könyvet, e-könyvet A vadászat karácsonyai download MOBI, letöltések A vadászat karácsonyai IPad, olvas A vadászat karácsonyai MOBI, olvas A vadászat karácsonyai DOC, ingyenes A vadászat karácsonyai AWZ, Download e-könyvet A vadászat karácsonyai iPad , ingyenes A vadászat karácsonyai DJVU, Download A vadászat karácsonyai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A vadászat karácsonyai DVD, olvas A vadászat karácsonyai TXT, Book A vadászat karácsonyai letöltések DJVU, A vadászat karácsonyai letöltések könyvet ingyenes, A vadászat karácsonyai letöltések könyvet pdf ingyenes, A vadászat karácsonyai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A vadászat karácsonyai pdf ingyenes, A vadászat karácsonyai letöltések könyvet epub ingyenes, A vadászat karácsonyai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply