A V mítosz


Az Egyesült Államokban a statisztikák szerint az induló kisvállalkozások 40%-a az első évben megbukik. A kovetkező négy évben további 40% megy tönkre. Bizonyára nálunk sem jobb a helyzet.

Miért? Miért vállalkoznak oly sokan csak azért, hogy utána csődbe menjenek? Mi az, amit nem tanultak meg ezek az emberek? Miért van, hogy szinte korlátlan ismeretanyaggal rendelkezünk arra nézve, hogyan vállalkozhatunk sikeresen, mégis olyan kevés a sikeres vállalkozás? Mi az eredményesség valódi titka?

A könyv ezekre a kérdésekre válaszol.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A V mítosz ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A V mítosz ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  234
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  204 gr
  ISBN:
  9789639730489
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2122958 / 1021082
  Translator:


  TAGS:
  Online A V mítosz ebook, könyvet A V mítosz FB2, Download A V mítosz PDF , Download A V mítosz MOBI, Online A V mítosz könyvet, ingyenes letöltések A V mítosz IPhone, Online könyvet A V mítosz PDF, ingyenes A V mítosz DJVU, ingyenes letöltések A V mítosz TXT, letöltések A V mítosz RTF, Online A V mítosz FB2 , e-könyvet A V mítosz letöltések TXT, ingyenes A V mítosz letöltések könyvet, e-könyvet A V mítosz download MOBI, letöltések A V mítosz IPad, olvas A V mítosz MOBI, olvas A V mítosz DOC, ingyenes A V mítosz AWZ, Download e-könyvet A V mítosz iPad , ingyenes A V mítosz DJVU, Download A V mítosz e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A V mítosz DVD, olvas A V mítosz TXT, Book A V mítosz letöltések DJVU, A V mítosz letöltések könyvet ingyenes, A V mítosz letöltések könyvet pdf ingyenes, A V mítosz pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A V mítosz pdf ingyenes, A V mítosz letöltések könyvet epub ingyenes, A V mítosz ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply