A tűz leánya


"Egész életemben vágytam arra, hogy egyszer ellátogassak Írországba. Őseim Írországból és Skóciából származtak, és bennem is élt a vonzalom, hogy egyszer a saját szememmel lássam a zöldellő dombokat, hogy beülhessek egy füstös kis kocsmába, és élvezzem a hagyományos ír dallamokat. Amikor családommal együtt módom nyílt az utazásra, az első pillanatban otthon éreztem magam, mihelyt kiszálltam a gépből a Shannon repülőtéren. Szinte természetes hát, hogy regényem színhelyéül Írországot választottam. Megihletett a táj, az emberek. Úgy akartam ábrázolni őket, abban az összefonódottságban, ahogyan a szívemben élnek. Trilógiám egy-egy kötete a három nővér valamelyikét mutatja be. Három teljesen különböző jellem, de összekapcsolja őket a szoros vérségi kötelék. Életük más-más módon alakult, de mindegyiküket áthatja Írország szeretete, mint ahogyan engem is.

A tűz leánya a legidősebb nővér, Margaret Mary Coccannon, az üvegművész sorsának alakulását tárja elénk. Függetlenség utáni vágya legalább olyan szenvedélyes, mint a természete. Az a fajta nő, akinek a család egyszerre jelent biztonságot és lekötöttséget, és aki egészséges becsvágytól hajtva felfedezi a benne szunnyadó tehetséget és önmagát.

Az üvegfúvás nehéz és izgalmas mesterség, és bár finom és törékeny darabok születnek Margaret kezében, ő maga kemény, határozott, igazi ír nő, az elbűvölő nyugati táj minden szilajságával. Kapcsolata a finom modorú dublini galériatulajdonossal, Rogan Sweeneyvel nem éppen viharmentes, de remélem, szórakoztató. És azt is remélem, hogy élvezni fogják az utazást Clare grófságba, a zöldellő dombok, a vad sziklák örökszép földjére." (Nora Roberts)
A Könyv Magyarul!


Letöltések A tűz leánya ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A tűz leánya ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  368
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  250 gr
  ISBN:
  9789636890315
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2000
  Árukód:
  2150328 / 1032963
  Fordító:


  TAGS:
  Online A tűz leánya ebook, könyvet A tűz leánya FB2, Download A tűz leánya PDF , Download A tűz leánya MOBI, Online A tűz leánya könyvet, ingyenes letöltések A tűz leánya IPhone, Online könyvet A tűz leánya PDF, ingyenes A tűz leánya DJVU, ingyenes letöltések A tűz leánya TXT, letöltések A tűz leánya RTF, Online A tűz leánya FB2 , e-könyvet A tűz leánya letöltések TXT, ingyenes A tűz leánya letöltések könyvet, e-könyvet A tűz leánya download MOBI, letöltések A tűz leánya IPad, olvas A tűz leánya MOBI, olvas A tűz leánya DOC, ingyenes A tűz leánya AWZ, Download e-könyvet A tűz leánya iPad , ingyenes A tűz leánya DJVU, Download A tűz leánya e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A tűz leánya DVD, olvas A tűz leánya TXT, Book A tűz leánya letöltések DJVU, A tűz leánya letöltések könyvet ingyenes, A tűz leánya letöltések könyvet pdf ingyenes, A tűz leánya pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A tűz leánya pdf ingyenes, A tűz leánya letöltések könyvet epub ingyenes, A tűz leánya ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply