A tűz kapui


Az ókori Hellász legfélelmetesebb katonái, a spártaiak hitvallása szerint egy lakedaimóni harcos vagy győztesként hagyja el a csatamezőt, vagy sehogy. Leónidász király és a spártaiak maroknyi hős csapata a thermopülai csatában sem riadt vissza a hatalmas túlerő láttán, és több tízezer perzsát küldtek a másvilágra.
E hősies önfeláldozásról a csata egyetlen túlélője, a hadifogságba esett Xeónész ad naturalisztikus, szinte fényképszerű beszámolót. A fegyverhordozó lenyűgöző képet fest a spártai jellemről, a kemény harcmodorról, valamint a legendás férfiakról és nőkről, akik feledhetetlenné tették Spárta kultúráját.
A tűz kapui Homéroszt idézi, de a 21. század emberének szól. A regényben mesteri módon fonódnak egybe a történelem, az emberi hősiesség és egy szívbemarkoló szerelmi történet szálai.

Steven Pressfield népszerű történelmi témák, köztük az ókori háborúk sikeres regényírója. Az afgán hadjárat és A háború hullámai mellett a második világháború idején játszódó modernkori regénye, a Vadászat Rommelre is nagy sikert aratott a háborús történetek kedvelői körében.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A tűz kapui ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A tűz kapui ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  381
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  420 gr
  ISBN:
  9786155283864
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2681733 / 1157171
  Translator:


  TAGS:
  Online A tűz kapui ebook, könyvet A tűz kapui FB2, Download A tűz kapui PDF , Download A tűz kapui MOBI, Online A tűz kapui könyvet, ingyenes letöltések A tűz kapui IPhone, Online könyvet A tűz kapui PDF, ingyenes A tűz kapui DJVU, ingyenes letöltések A tűz kapui TXT, letöltések A tűz kapui RTF, Online A tűz kapui FB2 , e-könyvet A tűz kapui letöltések TXT, ingyenes A tűz kapui letöltések könyvet, e-könyvet A tűz kapui download MOBI, letöltések A tűz kapui IPad, olvas A tűz kapui MOBI, olvas A tűz kapui DOC, ingyenes A tűz kapui AWZ, Download e-könyvet A tűz kapui iPad , ingyenes A tűz kapui DJVU, Download A tűz kapui e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A tűz kapui DVD, olvas A tűz kapui TXT, Book A tűz kapui letöltések DJVU, A tűz kapui letöltések könyvet ingyenes, A tűz kapui letöltések könyvet pdf ingyenes, A tűz kapui pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A tűz kapui pdf ingyenes, A tűz kapui letöltések könyvet epub ingyenes, A tűz kapui ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply