A túlélő


Reinkarnáció tény vagy képzelgés?
Bármi legyen is a meggyőződésünk, a könyv elolvasása után kényetlenek leszünk újragondolni…

James Leininger szülei először meglepődtek, majd teljesen összezavarodtak, amikor kétéves fiuk, aki épp csak akkoriban látott neki a szavakat mondatokká fűzni, olyanokat kezdett kiabálni visszatérő rémálmai során, mint: Zuhan a repülő! Tűz van! Kisember beszorult! Az egyébként boldog és kiegyensúlyozott életet élő James éjszakáit horrorfilmbe illő jelenetek zavarták meg: visszatérő rémálmaiban egy vízbe zuhant repülő pilótafülkéjéből próbált kiszabadulni sikertelenül.
A szülők elhatározták, hogy megfejtik, mi történik a fiukkal, így hát nyomozásba kezdtek, amelynek eredménye végül lényük legmélyéig megrázta őket. Minél több részletet raktak össze a James által közvetített történetből, annál közelebb jutottak a megdöbbentő következtetéshez: a kisfiú James Huston, egy második világháborús pilóta életének eseményeiről beszél, aki az Ivo Dzsima-i csatában esett el több mint hatvan évvel azelőtt!
A lelkiismeretes kutatás és a veteránokkal, valamint a Huston-család még élő tagjaival folytatott beszélgetések során a szülők kénytelenek voltak szembenézni szkepticizmusukkal, és újragondolni mindazt, amit korábban a világról gondoltak. Végül nem csupán fiuk rémálmaira találtak megoldást, de feltárták James Huston életének addig homályban maradt részleteit is, megnyugvást hozva ezzel szeretteinek évtizedekkel a halála után.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A túlélő ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A túlélő ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  316
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  340 gr
  ISBN:
  9786155261640
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2489958 / 1110772  TAGS:
  Online A túlélő ebook, könyvet A túlélő FB2, Download A túlélő PDF , Download A túlélő MOBI, Online A túlélő könyvet, ingyenes letöltések A túlélő IPhone, Online könyvet A túlélő PDF, ingyenes A túlélő DJVU, ingyenes letöltések A túlélő TXT, letöltések A túlélő RTF, Online A túlélő FB2 , e-könyvet A túlélő letöltések TXT, ingyenes A túlélő letöltések könyvet, e-könyvet A túlélő download MOBI, letöltések A túlélő IPad, olvas A túlélő MOBI, olvas A túlélő DOC, ingyenes A túlélő AWZ, Download e-könyvet A túlélő iPad , ingyenes A túlélő DJVU, Download A túlélő e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A túlélő DVD, olvas A túlélő TXT, Book A túlélő letöltések DJVU, A túlélő letöltések könyvet ingyenes, A túlélő letöltések könyvet pdf ingyenes, A túlélő pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A túlélő pdf ingyenes, A túlélő letöltések könyvet epub ingyenes, A túlélő ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply