A túlélés műhelyei

Erdélyi Lajos - A túlélés műhelyei

Erdélyi Lajos évtizedeken át a marosvásárhelyi Új Élet belső munkatársa volt. Fotóriporterként az erdélyi irodalom és művészet szinte minden szereplőjéről készített felvételeket. Ezek egy része kötetben is megjelent vagy kiállításon volt látható, sok felvétele azonban publikálatlan.
A kötet Erdélyi Lajos 80. születésnapjára lát napvilágot. Szöveg és kép egymás mellett. Rövid bemutató szövegben a szerző megrajzolja a fényképezett személy "írásbeli arcképét". Ez nem lexikon-szócikk, sokkal inkább a személyes élmény foglalata. Következik a "pillanat-felvétel", ami esetünkben azért is igaz, mert Erdélyi Lajos nem tartozik a sok felvételt készítő fényképészek közé: szereti "alanyát" előbb jól megnézni, kigondolni-megérezni, mit is akar az objektív segítségével megragadni, s azzal egy-két kattanással meg is születik a kép. Mindig erősen jellemző arra is, akit ábrázol, arra is, aki készítette.
Az elmúlt évtizedek erdélyi arcképcsarnokának java Erdélyi Lajos lencséjéből lépett elő. Ezek egy részét ismerheti meg könyvünkből a közönség.A Könyv Magyarul!


Letöltések A túlélés műhelyei ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A túlélés műhelyei ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  293
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  708 gr
  ISBN:
  9789731960098
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2398398 / 1107775  TAGS:
  Online A túlélés műhelyei ebook, könyvet A túlélés műhelyei FB2, Download A túlélés műhelyei PDF , Download A túlélés műhelyei MOBI, Online A túlélés műhelyei könyvet, ingyenes letöltések A túlélés műhelyei IPhone, Online könyvet A túlélés műhelyei PDF, ingyenes A túlélés műhelyei DJVU, ingyenes letöltések A túlélés műhelyei TXT, letöltések A túlélés műhelyei RTF, Online A túlélés műhelyei FB2 , e-könyvet A túlélés műhelyei letöltések TXT, ingyenes A túlélés műhelyei letöltések könyvet, e-könyvet A túlélés műhelyei download MOBI, letöltések A túlélés műhelyei IPad, olvas A túlélés műhelyei MOBI, olvas A túlélés műhelyei DOC, ingyenes A túlélés műhelyei AWZ, Download e-könyvet A túlélés műhelyei iPad , ingyenes A túlélés műhelyei DJVU, Download A túlélés műhelyei e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A túlélés műhelyei DVD, olvas A túlélés műhelyei TXT, Book A túlélés műhelyei letöltések DJVU, A túlélés műhelyei letöltések könyvet ingyenes, A túlélés műhelyei letöltések könyvet pdf ingyenes, A túlélés műhelyei pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A túlélés műhelyei pdf ingyenes, A túlélés műhelyei letöltések könyvet epub ingyenes, A túlélés műhelyei ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply