A tükör


A tükörbe nézek, ha magamat akarom jobban megismerni, ha bizonytalan vagyok abban, hogyan tegyem kiegyensúlyozottabbá életem különböző területeit, ha nem értem Őt és egyes reakcióit, pedig tényleg szeretném,
ha nem akarom olyan elvárásokkal terhelni a hozzám legközelebb állókat, amelyeknek, bármennyire is szeretnek engem, nem tudnak megfelelni, ha a gyermekemet szeretném boldognak látni és engedni, hogy a legjobbat hozza ki magából,
ha a munkahelyi kapcsolataimat rendezném, fejleszteném és eredményesebb közös munkára vágyom, ha felelősséget akarok vállalni magam testi-lelki egészségéért és saját szervezetem egyéni igényeinek megfelelő életvezetést folytatni.
Az önismeret útjának állomásai a megvilágosodás, megértés, elfogadás, szeretet, szabadság, kiteljesedés, önmegvalósítás, boldogság és testi-lelki egészség. Mindnyájan erre vágyunk valahol. A tükör kulcs magunkhoz és másokhoz.A Könyv Magyarul!


Letöltések A tükör ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A tükör ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  260
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  250 gr
  ISBN:
  9789632910536
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2210254 / 1066430  TAGS:
  Online A tükör ebook, könyvet A tükör FB2, Download A tükör PDF , Download A tükör MOBI, Online A tükör könyvet, ingyenes letöltések A tükör IPhone, Online könyvet A tükör PDF, ingyenes A tükör DJVU, ingyenes letöltések A tükör TXT, letöltések A tükör RTF, Online A tükör FB2 , e-könyvet A tükör letöltések TXT, ingyenes A tükör letöltések könyvet, e-könyvet A tükör download MOBI, letöltések A tükör IPad, olvas A tükör MOBI, olvas A tükör DOC, ingyenes A tükör AWZ, Download e-könyvet A tükör iPad , ingyenes A tükör DJVU, Download A tükör e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A tükör DVD, olvas A tükör TXT, Book A tükör letöltések DJVU, A tükör letöltések könyvet ingyenes, A tükör letöltések könyvet pdf ingyenes, A tükör pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A tükör pdf ingyenes, A tükör letöltések könyvet epub ingyenes, A tükör ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply