A Tudat Szubjektív Evolúciója

B.R.Sridhara Deva Goswami - A Tudat Szubjektív Evolúciója

Ez az egész univerzum valóságosnak látszik, pedig természeténél fogva valótlan, akárcsak egy álom. Elhomályosítja a tudatot, és újra meg újra szenvedésekkel sújtja az embert. – (Bhágavata-purána 10.14.22.)

Az evolúciót általánosságban valami objektív dolognak képzeljük el. De az objektív, az élettelen anyagból induló evolúció a valóság helytelen és hiányos felfogása. Az evolúció ténylegesen a tudatosságon alapul, mely szubjektív. A tudatosság nem egy produktuma az anyagi világnak; a világ a tudatosság következménye. Ez a világ a lelki-szellemi dimenzió torz visszatükröződése. Az anyagi világban, a kihasználás világában, amiként Darwin mondta, a legerősebbek fennmaradása az elsődleges kérdés. E Szamszárában vagy Létforgatagban szüntelenül küzdenünk kell a túlélésért. A testtudatú gondolkodók úgy tekintik az okot, mint egy tárgyat. Ez a tudatlanság megzavarja a látó látását vagy a filozófus értelmét. Ám a lelki-szellemi dimenzióban, a felajánlás földjén, mindenki egy önzetlen, szerető szolgálatot teljesítő egyéniség. A mi legkifinomultabb tudatosságunk ezért nem a harcon, hanem a cselekvő szeretet által bontakozik ki, – ott találjuk meg legfőbb reményünket, ahol az Édes Abszolút kedvteléseinek részévé válhatunk.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A Tudat Szubjektív Evolúciója ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Tudat Szubjektív Evolúciója ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  150
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  240 gr
  ISBN:
  9789639858190
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2236739 / 1091516
  Series:


  TAGS:
  Online A Tudat Szubjektív Evolúciója ebook, könyvet A Tudat Szubjektív Evolúciója FB2, Download A Tudat Szubjektív Evolúciója PDF , Download A Tudat Szubjektív Evolúciója MOBI, Online A Tudat Szubjektív Evolúciója könyvet, ingyenes letöltések A Tudat Szubjektív Evolúciója IPhone, Online könyvet A Tudat Szubjektív Evolúciója PDF, ingyenes A Tudat Szubjektív Evolúciója DJVU, ingyenes letöltések A Tudat Szubjektív Evolúciója TXT, letöltések A Tudat Szubjektív Evolúciója RTF, Online A Tudat Szubjektív Evolúciója FB2 , e-könyvet A Tudat Szubjektív Evolúciója letöltések TXT, ingyenes A Tudat Szubjektív Evolúciója letöltések könyvet, e-könyvet A Tudat Szubjektív Evolúciója download MOBI, letöltések A Tudat Szubjektív Evolúciója IPad, olvas A Tudat Szubjektív Evolúciója MOBI, olvas A Tudat Szubjektív Evolúciója DOC, ingyenes A Tudat Szubjektív Evolúciója AWZ, Download e-könyvet A Tudat Szubjektív Evolúciója iPad , ingyenes A Tudat Szubjektív Evolúciója DJVU, Download A Tudat Szubjektív Evolúciója e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Tudat Szubjektív Evolúciója DVD, olvas A Tudat Szubjektív Evolúciója TXT, Book A Tudat Szubjektív Evolúciója letöltések DJVU, A Tudat Szubjektív Evolúciója letöltések könyvet ingyenes, A Tudat Szubjektív Evolúciója letöltések könyvet pdf ingyenes, A Tudat Szubjektív Evolúciója pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Tudat Szubjektív Evolúciója pdf ingyenes, A Tudat Szubjektív Evolúciója letöltések könyvet epub ingyenes, A Tudat Szubjektív Evolúciója ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply