A tudat forradalma

László Ervin (Szerk.) - A tudat forradalma

A változást, amit a világban látni szeretnénk, először magunkban kell létrehoznunk erre a Gandhi-gondolatra rímel a könyv számos következtetése.

Tudatunk állapota a kulcskérdés mondja László Ervin.
Valóban: hogyan határozza meg tudatunk valóságunkat? Mekkora kihatással lehet az egyes ember a saját és a világ sorsának alakulására? Hogyan kapcsolódunk össze láthatatlan módon mindannyian, mi az a forradalmi változás, amely valamennyiünk tudatában most végbemegy?
Jobbá tudtuk-e tenni azáltal életünket, amit eddig tettünk, ahogyan eddig éreztünk, ahogyan eddig gondolkodtunk?
Tudunk-e olyan gyorsan változni, hogy megállítsuk azt a folyamatot, amely anyagelvű gondolkodásunk, önzésünk és mohóságunk, végső soron tudatlanságunk eredményeképpen veszélybe sodorta létünket?
Ezekre a kérdésekre keres választ a három világhírű tudós, aki nem adja át magát a tétlen pesszimizmusnak könyvük hittel és bizakodással szólít mindannyiunkat a közös szellemi ébredésre.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A tudat forradalma ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A tudat forradalma ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  13.7 x 20 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  219
  Cover:
  HARDCOVER,
  ISBN:
  9638582480
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1999
  Commodity code:


  TAGS:
  Online A tudat forradalma ebook, könyvet A tudat forradalma FB2, Download A tudat forradalma PDF , Download A tudat forradalma MOBI, Online A tudat forradalma könyvet, ingyenes letöltések A tudat forradalma IPhone, Online könyvet A tudat forradalma PDF, ingyenes A tudat forradalma DJVU, ingyenes letöltések A tudat forradalma TXT, letöltések A tudat forradalma RTF, Online A tudat forradalma FB2 , e-könyvet A tudat forradalma letöltések TXT, ingyenes A tudat forradalma letöltések könyvet, e-könyvet A tudat forradalma download MOBI, letöltések A tudat forradalma IPad, olvas A tudat forradalma MOBI, olvas A tudat forradalma DOC, ingyenes A tudat forradalma AWZ, Download e-könyvet A tudat forradalma iPad , ingyenes A tudat forradalma DJVU, Download A tudat forradalma e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A tudat forradalma DVD, olvas A tudat forradalma TXT, Book A tudat forradalma letöltések DJVU, A tudat forradalma letöltések könyvet ingyenes, A tudat forradalma letöltések könyvet pdf ingyenes, A tudat forradalma pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A tudat forradalma pdf ingyenes, A tudat forradalma letöltések könyvet epub ingyenes, A tudat forradalma ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply