A tudástőke kialakulása és hatása a vállalati menedzsmentre


Napjaink egyik meghatározó folyamataként környezetünkben az anyagi formát öltő elemek súlya fokozatosan háttérbe szorul és helyét egyre inkább az immateriális, a tárgyi formát nem öltő jelenségek töltik ki. Ez igaz társadalmi életünk meghatározó elemére, a tőkére is. Ez a társadalom számára egyaránt hordoz lehetőségeket és veszélyeket.

Az immateriális tőke alapvető megjelenési formája a tudás, amely az anyagi javakhoz képest lényegesen kevésbé sajátíthat ki, kevésbé tulajdonolható. A tőke természete azonban nem változik. Lényege a kisajátítás, a tulajdonlás. Mit hoz a dematerializálódás új jelensége ebben a konfliktusban, és hogyan alakítja át a vállalatok menedzsmentjét? A kiadvány ezekre az izgalmas kérdésekre keresi a választ.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A tudástőke kialakulása és hatása a vállalati menedzsmentre ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A tudástőke kialakulása és hatása a vállalati menedzsmentre ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  102
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  400 gr
  ISBN:
  9789638778802
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2403862 / 1107849  TAGS:
  Online A tudástőke kialakulása és hatása a vállalati menedzsmentre ebook, könyvet A tudástőke kialakulása és hatása a vállalati menedzsmentre FB2, Download A tudástőke kialakulása és hatása a vállalati menedzsmentre PDF , Download A tudástőke kialakulása és hatása a vállalati menedzsmentre MOBI, Online A tudástőke kialakulása és hatása a vállalati menedzsmentre könyvet, ingyenes letöltések A tudástőke kialakulása és hatása a vállalati menedzsmentre IPhone, Online könyvet A tudástőke kialakulása és hatása a vállalati menedzsmentre PDF, ingyenes A tudástőke kialakulása és hatása a vállalati menedzsmentre DJVU, ingyenes letöltések A tudástőke kialakulása és hatása a vállalati menedzsmentre TXT, letöltések A tudástőke kialakulása és hatása a vállalati menedzsmentre RTF, Online A tudástőke kialakulása és hatása a vállalati menedzsmentre FB2 , e-könyvet A tudástőke kialakulása és hatása a vállalati menedzsmentre letöltések TXT, ingyenes A tudástőke kialakulása és hatása a vállalati menedzsmentre letöltések könyvet, e-könyvet A tudástőke kialakulása és hatása a vállalati menedzsmentre download MOBI, letöltések A tudástőke kialakulása és hatása a vállalati menedzsmentre IPad, olvas A tudástőke kialakulása és hatása a vállalati menedzsmentre MOBI, olvas A tudástőke kialakulása és hatása a vállalati menedzsmentre DOC, ingyenes A tudástőke kialakulása és hatása a vállalati menedzsmentre AWZ, Download e-könyvet A tudástőke kialakulása és hatása a vállalati menedzsmentre iPad , ingyenes A tudástőke kialakulása és hatása a vállalati menedzsmentre DJVU, Download A tudástőke kialakulása és hatása a vállalati menedzsmentre e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A tudástőke kialakulása és hatása a vállalati menedzsmentre DVD, olvas A tudástőke kialakulása és hatása a vállalati menedzsmentre TXT, Book A tudástőke kialakulása és hatása a vállalati menedzsmentre letöltések DJVU, A tudástőke kialakulása és hatása a vállalati menedzsmentre letöltések könyvet ingyenes, A tudástőke kialakulása és hatása a vállalati menedzsmentre letöltések könyvet pdf ingyenes, A tudástőke kialakulása és hatása a vállalati menedzsmentre pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A tudástőke kialakulása és hatása a vállalati menedzsmentre pdf ingyenes, A tudástőke kialakulása és hatása a vállalati menedzsmentre letöltések könyvet epub ingyenes, A tudástőke kialakulása és hatása a vállalati menedzsmentre ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply