A tudásmenedzsment elméletben és gyakorlatban

Bencsik Andrea - A tudásmenedzsment elméletben és gyakorlatban

A gyakorló tanácsadó nézőpontjából közelítettem Bencsik Andrea művéhez, és nagy örömömre szolgált, hogy rengeteg olyan elemet találtam benne, ami segítheti a tudásmenedzsment korszerű szemléletének terjesztését a magyarországi szervezetek körében. A könyv esélyt ad arra, hogy közös nyelvet beszélhessen a megbízó és a tanácsadó. Legfőbb értéke, hogy segít eligazodni a TM fogalomrendszerében, és világos vonalvezetéssel teremti meg a kapcsolatot az elmélet és gyakorlat között. A jó és tanulságos példák bemutatása nem csupán a könyv hitelességét növeli, de lehetőséget ad az olvasónak arra, hogy belegondoljon saját szervezete helyzetébe, kihívásaiba, lehetőségeibe a tudáskezelés terén.
Ajánlom a könyvet a felsőoktatásban részt vevő hallgatóknak; az egyik legdinamikusabban fejlődő, legnagyobb jövő előtt álló szervezetfejlesztési területen kaphatnak olyan útravalót, amivel akár egy hivatást is megalapozhatnak. Legalább ilyen jó szívvel ajánlom a művet a gyakorló szakemberek figyelmébe; a könyvből megszerezhető tudás hasznosításával egy fontos területen állhatnak a szervezetük fejlesztési folyamatának élére!

Gyulay Tibor, tudásmenedzsment szakértő
A Könyv Magyarul!


Letöltések A tudásmenedzsment elméletben és gyakorlatban ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A tudásmenedzsment elméletben és gyakorlatban ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  315
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  430 gr
  ISBN:
  9789630595896
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2618666 / 1147312
  Series:


  TAGS:
  Online A tudásmenedzsment elméletben és gyakorlatban ebook, könyvet A tudásmenedzsment elméletben és gyakorlatban FB2, Download A tudásmenedzsment elméletben és gyakorlatban PDF , Download A tudásmenedzsment elméletben és gyakorlatban MOBI, Online A tudásmenedzsment elméletben és gyakorlatban könyvet, ingyenes letöltések A tudásmenedzsment elméletben és gyakorlatban IPhone, Online könyvet A tudásmenedzsment elméletben és gyakorlatban PDF, ingyenes A tudásmenedzsment elméletben és gyakorlatban DJVU, ingyenes letöltések A tudásmenedzsment elméletben és gyakorlatban TXT, letöltések A tudásmenedzsment elméletben és gyakorlatban RTF, Online A tudásmenedzsment elméletben és gyakorlatban FB2 , e-könyvet A tudásmenedzsment elméletben és gyakorlatban letöltések TXT, ingyenes A tudásmenedzsment elméletben és gyakorlatban letöltések könyvet, e-könyvet A tudásmenedzsment elméletben és gyakorlatban download MOBI, letöltések A tudásmenedzsment elméletben és gyakorlatban IPad, olvas A tudásmenedzsment elméletben és gyakorlatban MOBI, olvas A tudásmenedzsment elméletben és gyakorlatban DOC, ingyenes A tudásmenedzsment elméletben és gyakorlatban AWZ, Download e-könyvet A tudásmenedzsment elméletben és gyakorlatban iPad , ingyenes A tudásmenedzsment elméletben és gyakorlatban DJVU, Download A tudásmenedzsment elméletben és gyakorlatban e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A tudásmenedzsment elméletben és gyakorlatban DVD, olvas A tudásmenedzsment elméletben és gyakorlatban TXT, Book A tudásmenedzsment elméletben és gyakorlatban letöltések DJVU, A tudásmenedzsment elméletben és gyakorlatban letöltések könyvet ingyenes, A tudásmenedzsment elméletben és gyakorlatban letöltések könyvet pdf ingyenes, A tudásmenedzsment elméletben és gyakorlatban pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A tudásmenedzsment elméletben és gyakorlatban pdf ingyenes, A tudásmenedzsment elméletben és gyakorlatban letöltések könyvet epub ingyenes, A tudásmenedzsment elméletben és gyakorlatban ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply