A tőzsdesztori


„Szeles Nóra értékes és nagyon érdekes könyvet írt a magyar tőzsdevilág felélesztéséről, fejlődéséről és jelenlegi helyzetéről. A szerző tőkepiaci szakértő, aki járatos a tőzsdei műveletekben, amiket széles olvasóközönség számára tesz érthetővé. A könyv értékét fokozza, hogy az eseményeket beleilleszti az ország politikai és gazdasági fejlődésébe. Ez a könyv hosszú ideig kötelező olvasmánya lesz mindazoknak, akik közelről vagy távolról tájékozódni akarnak a magyar tőzsde világáról.”Lámfalussy Sándor, az Európai Monetáris Intézet volt elnöke

„Remek ez a könyv. Benne van a rendszerváltással indult másfél évtized összes üzleti illúziója…”Földvári Zsuzsa, HVG

„Kevés olyan intézményt ismerek, amelyet annyira szélsőségesen ítélnek meg az emberek, mint a tőzsdét. A rengeteg felesleges, sokszor szélsőséges misztifikálás a fő gátja annak, hogy a részvénybefektetést vagy a határidős üzletelést helyesen fogjuk fel. Szeles Nóra hitelesen és könnyedén ťvisszahumanizáljaŤ a tőzsdeábrázolást: a gazdaság és a tőzsde fejlődését ismert és érdekes személyek szellemi csatáiban, e szakmai tényfeltáráson alapuló, humorosan megírt, kiváló könyvében.”Bácskai Tamás, egyetemi tanár
A Könyv Magyarul!


Letöltések A tőzsdesztori ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A tőzsdesztori ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  424
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  690 gr
  ISBN:
  9789639659018
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  2123107 / 1021204
  Format:


  TAGS:
  Online A tőzsdesztori ebook, könyvet A tőzsdesztori FB2, Download A tőzsdesztori PDF , Download A tőzsdesztori MOBI, Online A tőzsdesztori könyvet, ingyenes letöltések A tőzsdesztori IPhone, Online könyvet A tőzsdesztori PDF, ingyenes A tőzsdesztori DJVU, ingyenes letöltések A tőzsdesztori TXT, letöltések A tőzsdesztori RTF, Online A tőzsdesztori FB2 , e-könyvet A tőzsdesztori letöltések TXT, ingyenes A tőzsdesztori letöltések könyvet, e-könyvet A tőzsdesztori download MOBI, letöltések A tőzsdesztori IPad, olvas A tőzsdesztori MOBI, olvas A tőzsdesztori DOC, ingyenes A tőzsdesztori AWZ, Download e-könyvet A tőzsdesztori iPad , ingyenes A tőzsdesztori DJVU, Download A tőzsdesztori e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A tőzsdesztori DVD, olvas A tőzsdesztori TXT, Book A tőzsdesztori letöltések DJVU, A tőzsdesztori letöltések könyvet ingyenes, A tőzsdesztori letöltések könyvet pdf ingyenes, A tőzsdesztori pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A tőzsdesztori pdf ingyenes, A tőzsdesztori letöltések könyvet epub ingyenes, A tőzsdesztori ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply