A történetárus

Jostein Gaarder - A történetárus

Vannak írók, akik kifogynak belőlük, neki azonban állandóan új ötletek jutnak az eszébe. Már az iskolában virágzó kereskedelmet folytat: dolgozatokat cserél édességekre, később a lányok csókjaira. A tapasztalat, miszerint a lányok szeretik a meséket, egész életében elkíséri. Mégis abszurdnak tartja a gondolatot, hogy író legyen belőle. Nem vágyik a nyilvánosságra. Ügy dönt, megmarad az irodalom szürke eminenciásának, történetárus lesz. Ez az üzleti ötlet egészen új, a siker hatalmas. Mindennek azonban mélységes titoktartás a feltétele. Üzletfeleinek listája hosszú: az alkalmi költőktől a nemzetközileg elismert írókig mindenki szerepel rajta, de mindegyikük azt hiszi, ő a történetárus egyetlen pártfogoltja.

Egy napon hírek kelnek szárnyra. A ťPókrólŤ szól a fáma, egész alkotói életrajzok manipulálójáról. A leleplezés fenyegeti vajon? Ha igen, vajon mire képesek a becsapott írók? Akár még gyilkosságra is? Hirtelen egy olyan történet kellős közepén találja magát, amelyet akár ő is írhatott volna. Ez a történet azonban keserű valóság, és a mese szálait most nem ő tartja kezében.
Jostein Gaarder, a nagy mesélő egy olyan férfi tragikomédiáját mondja el nekünk, aki történetekkel kereskedik, és nem is álmodja, hogy azok veszélyesebbé válhatnak, mint az élet.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A történetárus ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A történetárus ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  208
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  340 gr
  ISBN:
  9789635492725
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  2145467 / 1031016
  Translator:


  TAGS:
  Online A történetárus ebook, könyvet A történetárus FB2, Download A történetárus PDF , Download A történetárus MOBI, Online A történetárus könyvet, ingyenes letöltések A történetárus IPhone, Online könyvet A történetárus PDF, ingyenes A történetárus DJVU, ingyenes letöltések A történetárus TXT, letöltések A történetárus RTF, Online A történetárus FB2 , e-könyvet A történetárus letöltések TXT, ingyenes A történetárus letöltések könyvet, e-könyvet A történetárus download MOBI, letöltések A történetárus IPad, olvas A történetárus MOBI, olvas A történetárus DOC, ingyenes A történetárus AWZ, Download e-könyvet A történetárus iPad , ingyenes A történetárus DJVU, Download A történetárus e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A történetárus DVD, olvas A történetárus TXT, Book A történetárus letöltések DJVU, A történetárus letöltések könyvet ingyenes, A történetárus letöltések könyvet pdf ingyenes, A történetárus pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A történetárus pdf ingyenes, A történetárus letöltések könyvet epub ingyenes, A történetárus ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply