A Torres fivérek

Coert Vorhees - A Torres fivérek

Frankie Towers egy átlagos másodikos gimnazista egy poros kisvárosban a sivatagos észak-amerikai délnyugaton. Talán már túl átlagos. Főleg a végzős bátyjához képest, aki az egyik legnépszerűbb fiú az iskolában, és ráadásul a gimnázium focicsapatának a kapitánya. Aki a város legvagányabb figuráival barátkozik, miközben Frankie petárdákat dugdos hangyabolyokba félszemű cimborájával, amikor éppen nem asztalokat szed le a szülei éttermében. És mit tehet egy ennyire átlagos fiú, ha szemet vet a környék legbombázóbb csajára? Akiért ráadásul meg kell küzdenie a város feltehetően leggazdagabb fiújával? Coert Voorhees Új-Mexikóba, azon belül egy Borges nevű kisvárosba, azon belül egy kétségekkel küzdő tinédzser agyába kalauzol el minket. Az erőszaktól sem mentes regény realista módon ábrázolja, hogyan vetül le a felnőtt világ egy annyira kicsi és elszigetelődött környezetre, mint egy középiskola az angolszász, a spanyolajkú és az indián kultúrák találkozási pontjában, valahol jóval az isten háta mögött.A Könyv Magyarul!


Letöltések A Torres fivérek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Torres fivérek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  254
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  320 gr
  ISBN:
  9789632457123
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2231983 / 1086577
  Series:


  TAGS:
  Online A Torres fivérek ebook, könyvet A Torres fivérek FB2, Download A Torres fivérek PDF , Download A Torres fivérek MOBI, Online A Torres fivérek könyvet, ingyenes letöltések A Torres fivérek IPhone, Online könyvet A Torres fivérek PDF, ingyenes A Torres fivérek DJVU, ingyenes letöltések A Torres fivérek TXT, letöltések A Torres fivérek RTF, Online A Torres fivérek FB2 , e-könyvet A Torres fivérek letöltések TXT, ingyenes A Torres fivérek letöltések könyvet, e-könyvet A Torres fivérek download MOBI, letöltések A Torres fivérek IPad, olvas A Torres fivérek MOBI, olvas A Torres fivérek DOC, ingyenes A Torres fivérek AWZ, Download e-könyvet A Torres fivérek iPad , ingyenes A Torres fivérek DJVU, Download A Torres fivérek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Torres fivérek DVD, olvas A Torres fivérek TXT, Book A Torres fivérek letöltések DJVU, A Torres fivérek letöltések könyvet ingyenes, A Torres fivérek letöltések könyvet pdf ingyenes, A Torres fivérek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Torres fivérek pdf ingyenes, A Torres fivérek letöltések könyvet epub ingyenes, A Torres fivérek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply