A törékeny kapcsolat

Augustus Y. Napier - A törékeny kapcsolat

Ebben a könyvben a nemekhez kötött szerepek kérdése a fő téma, valójában azonban ez csak egy részlete a nők és férfiak közötti küzdelmes viszonynak. Konfliktusaink arra tanítanak minket, hogy valamennyien lojálisak vagyunk szüléinkhez – ahhoz, amik ők voltak, és amit mellettük átéltünk. Akkor is meghatározó ez a számunkra, ha nem szerettük, amit bennük láttunk, ha utáltuk, amit egymással és velünk tettek. Amikor kezdünk megbirkózni ezzel a nemcsak házasságunkat, de egész felnőttségünket meghatározó "hozománnyal", felvetődik a kérdés: hogyan őrizzük meg "szüléinkből" mindazt, ami jó volt, hogy ugyanakkor képesek legyünk kialakítani egy újfajta életet, újfajta családot? Hogyan lehet egyensúlyozni a régi családhoz való hűség és a változás igénye között?
Ezek a kérdések, legyen a téma akár a múlt, akár a jelen, az emberi lélek nagy kérdéseihez vezetnek. Minden egyes kapcsolat magvában megtaláljuk ezt, az első élményeket kialakító személlyel folyó gyötrelmes harcot. Eletünk bármely aspektusát kívánjuk megváltoztatni, kivédhetetlenül szembekerülünk szüleink hatásával. Akár szerettük őket, akár nem, hozzájuk, a világról való tanításukhoz állhatatosan, és gyakran esztelenül lojálisak vagyunk. Amikor megházasodunk, abban hiszünk, hogy olyan családot fogunk létrehozni, ami jobb és boldogabb lesz annál, mint amelyben felnőttünk. Megérdemeljük, hogy elérjük ezt a célt – de ennek érdekében bölcs dolog tanulmányozni és kérdőre vonni múltunkat, nehogy megismételjük azt.A Könyv Magyarul!


Letöltések A törékeny kapcsolat ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A törékeny kapcsolat ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  304
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  518 gr
  ISBN:
  9789634081791
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2000
  Commodity code:
  2097884 / 1013586
  Translator:


  TAGS:
  Online A törékeny kapcsolat ebook, könyvet A törékeny kapcsolat FB2, Download A törékeny kapcsolat PDF , Download A törékeny kapcsolat MOBI, Online A törékeny kapcsolat könyvet, ingyenes letöltések A törékeny kapcsolat IPhone, Online könyvet A törékeny kapcsolat PDF, ingyenes A törékeny kapcsolat DJVU, ingyenes letöltések A törékeny kapcsolat TXT, letöltések A törékeny kapcsolat RTF, Online A törékeny kapcsolat FB2 , e-könyvet A törékeny kapcsolat letöltések TXT, ingyenes A törékeny kapcsolat letöltések könyvet, e-könyvet A törékeny kapcsolat download MOBI, letöltések A törékeny kapcsolat IPad, olvas A törékeny kapcsolat MOBI, olvas A törékeny kapcsolat DOC, ingyenes A törékeny kapcsolat AWZ, Download e-könyvet A törékeny kapcsolat iPad , ingyenes A törékeny kapcsolat DJVU, Download A törékeny kapcsolat e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A törékeny kapcsolat DVD, olvas A törékeny kapcsolat TXT, Book A törékeny kapcsolat letöltések DJVU, A törékeny kapcsolat letöltések könyvet ingyenes, A törékeny kapcsolat letöltések könyvet pdf ingyenes, A törékeny kapcsolat pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A törékeny kapcsolat pdf ingyenes, A törékeny kapcsolat letöltések könyvet epub ingyenes, A törékeny kapcsolat ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply