A tökéletes jóga – Az isteni szeretet jógája


A fordítás angol eredetiből készült a szöveg értelme szerint beosztott, áttekinthető formában. A fordításnál, a mai általánosan elfogadott elv szerint nem csak azt tartottam feladatomnak, hogy az idegen szavat magyarra fordítsam, hanem hogy a szerző eszméit és gondolatatit a mai élő magyar nyelven szólaltassam meg. A könyv témája olyan filozófiai szakkifejezéseket is magába foglal, melyeknek nincs pontos magyar megfelelőjük, mivel ez a filozófiai szakkifejezéseket is magába foglal, melyeknek nincs pontos magyar megfelelőjük, mivel ez a filozófia a magyar nép előtt eddig ismeretlen volt. Ezért néha új szó vagy fogalom alkotására kényszerültem. Ez elengedhetetlen volt ahhoz, hogy a könyv eredeti mondanivalóját visszaadjam. A “Felsőlélek” “belső érzék”, “önvaló”, stb. szavak eddig minden bizonnyal ismeretlenek voltak a magyar olvasók előtt. Az ilyen újan hangzó szavak és kifejezések értelmét a könyv végén található szógyűjteményben tisztázhatja az olvasó. Főbb feladatomnak tehát azt tekintettem, hogy a mű eredeti mondanivalóját torzítás nélkül adjam vissza. Ezért kérem a kedves olvasókat, hogy kellő megértéssel fogadják, hogy újnak tűnő szavak és kifejezések használatára bátorodtam. Köszönöm. /A Fordító/A Könyv Magyarul!


Letöltések A tökéletes jóga – Az isteni szeretet jógája ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A tökéletes jóga – Az isteni szeretet jógája ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  jó állapotú antikvár könyv
  Publisher:
  nincs megadva
  Number of Pages:
  143
  Kötés:
  papír / puha kötés
  Weight:
  100 gr
  ISBN:
  0659000536998
  Commodity code:
  SL#2104119785
 • Share

  I read it

  TAGS:
  Online A tökéletes jóga – Az isteni szeretet jógája ebook, könyvet A tökéletes jóga – Az isteni szeretet jógája FB2, Download A tökéletes jóga – Az isteni szeretet jógája PDF , Download A tökéletes jóga – Az isteni szeretet jógája MOBI, Online A tökéletes jóga – Az isteni szeretet jógája könyvet, ingyenes letöltések A tökéletes jóga – Az isteni szeretet jógája IPhone, Online könyvet A tökéletes jóga – Az isteni szeretet jógája PDF, ingyenes A tökéletes jóga – Az isteni szeretet jógája DJVU, ingyenes letöltések A tökéletes jóga – Az isteni szeretet jógája TXT, letöltések A tökéletes jóga – Az isteni szeretet jógája RTF, Online A tökéletes jóga – Az isteni szeretet jógája FB2 , e-könyvet A tökéletes jóga – Az isteni szeretet jógája letöltések TXT, ingyenes A tökéletes jóga – Az isteni szeretet jógája letöltések könyvet, e-könyvet A tökéletes jóga – Az isteni szeretet jógája download MOBI, letöltések A tökéletes jóga – Az isteni szeretet jógája IPad, olvas A tökéletes jóga – Az isteni szeretet jógája MOBI, olvas A tökéletes jóga – Az isteni szeretet jógája DOC, ingyenes A tökéletes jóga – Az isteni szeretet jógája AWZ, Download e-könyvet A tökéletes jóga – Az isteni szeretet jógája iPad , ingyenes A tökéletes jóga – Az isteni szeretet jógája DJVU, Download A tökéletes jóga – Az isteni szeretet jógája e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A tökéletes jóga – Az isteni szeretet jógája DVD, olvas A tökéletes jóga – Az isteni szeretet jógája TXT, Book A tökéletes jóga – Az isteni szeretet jógája letöltések DJVU, A tökéletes jóga – Az isteni szeretet jógája letöltések könyvet ingyenes, A tökéletes jóga – Az isteni szeretet jógája letöltések könyvet pdf ingyenes, A tökéletes jóga – Az isteni szeretet jógája pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A tökéletes jóga – Az isteni szeretet jógája pdf ingyenes, A tökéletes jóga – Az isteni szeretet jógája letöltések könyvet epub ingyenes, A tökéletes jóga – Az isteni szeretet jógája ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply