A tizennegyedik gyarmat


Miután egy küldetés során lelövik repülőjét Szibéria fölött, Cotton Malone, az amerikai igazságügyi minisztérium egykori ügynöke küzdelembe bonyolódik Alekszandr Zorin ellen, akinek Szovjetunió iránti hűsége a hosszú évtizedek alatt az Egyesült Államokkal szembeni heves gyűlöletté torzult.
Malone megtudja, hogy Zorin és egy másik, volt KGB-s tiszt, aki még mindig alvóügynök nyugaton, egyenesen Washingtonba, az elnök beiktatására tartanak. Az alkotmány egyik hibája, és a még kevésbé tökéletes Elnöki Utódlási Törvény utat nyitott a politikai zűrzavar számára, Zorinnak pedig szándékában áll teljes mértékben kihasználni mindkettőt.
Zorin támadást tervez egy hidegháborúból hátramaradt fegyver segítségével, amelyet csupán legendának hittek. Az oldalán áll egy megdöbbentő titok is, amely Amerika legrégebbi testvériségének, a Cincinnati Társaságnak az irattárában rejtőzik – ez az a csoport, amely egykor harcászati erejével az elnököket segítette, beleértve a Kanada megszállására létrehozott, három titkos tervet is.
A hajsza Oroszország fagyos vidékeitől a Fehér Házig tart, Malone-nak pedig nemcsak Zorinnal kell megküzdenie, hanem szembe kell szállnia legmélyebb félelmével is – egy súlyos gyengeséggel, amit hosszú ideig elutasított, ám most mindent veszélybe sodor…

Steve Berry inspiráló, új thrillerében minden megvan, amit tőle várunk: valóság, fikció és történelem.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A tizennegyedik gyarmat ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A tizennegyedik gyarmat ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  528
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  412 gr
  ISBN:
  9789634064749
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2701478 / 1167519
  Translator:


  TAGS:
  Online A tizennegyedik gyarmat ebook, könyvet A tizennegyedik gyarmat FB2, Download A tizennegyedik gyarmat PDF , Download A tizennegyedik gyarmat MOBI, Online A tizennegyedik gyarmat könyvet, ingyenes letöltések A tizennegyedik gyarmat IPhone, Online könyvet A tizennegyedik gyarmat PDF, ingyenes A tizennegyedik gyarmat DJVU, ingyenes letöltések A tizennegyedik gyarmat TXT, letöltések A tizennegyedik gyarmat RTF, Online A tizennegyedik gyarmat FB2 , e-könyvet A tizennegyedik gyarmat letöltések TXT, ingyenes A tizennegyedik gyarmat letöltések könyvet, e-könyvet A tizennegyedik gyarmat download MOBI, letöltések A tizennegyedik gyarmat IPad, olvas A tizennegyedik gyarmat MOBI, olvas A tizennegyedik gyarmat DOC, ingyenes A tizennegyedik gyarmat AWZ, Download e-könyvet A tizennegyedik gyarmat iPad , ingyenes A tizennegyedik gyarmat DJVU, Download A tizennegyedik gyarmat e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A tizennegyedik gyarmat DVD, olvas A tizennegyedik gyarmat TXT, Book A tizennegyedik gyarmat letöltések DJVU, A tizennegyedik gyarmat letöltések könyvet ingyenes, A tizennegyedik gyarmat letöltések könyvet pdf ingyenes, A tizennegyedik gyarmat pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A tizennegyedik gyarmat pdf ingyenes, A tizennegyedik gyarmat letöltések könyvet epub ingyenes, A tizennegyedik gyarmat ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply