A Tizedik Felismerés

James Redfield - A Tizedik Felismerés

James Redfield "A mennyei prófécia" című kultuszteremtő regénye mindenhol, ahol megjelent, alaposan felbolygatta az olvasóközönséget. Az izgalmas kalandregény formájába öltöztetett szokatlan, kihívó és mély gondolatok senkit sem hagytak hidegen. A Peru szent hegyei között játszódó regény folytatása "A Tizedik Felismerés" még egzotikusabb tájakra kalauzolja olvasóját: nemcsak az észak-amerikai hegyvidék vadonába, hanem egy másik dimenzióba is – oda, ahonnan eddigi tudomásunk szerint nincs visszatérés.
A könyv főhőse minden eddiginél elképesztőbb kalandok során ismerkedik meg a Tizedik Felismeréssel, amely kiteljesíti az eddigieket: megmutatja, merre tart az emberiség fejlődése, mi a magyarázata, mi a tétje a korunkban egyre erősödő, konfliktusoktól sem mentes szellemi erjedésnek, és mit tehet az, aki saját sorsát nem akarja a véletlenre bízni.A Könyv Magyarul!


Letöltések A Tizedik Felismerés ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Tizedik Felismerés ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  254
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  352 gr
  ISBN:
  9789632976372
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2222173 / 1078080
  Translator:


  TAGS:
  Online A Tizedik Felismerés ebook, könyvet A Tizedik Felismerés FB2, Download A Tizedik Felismerés PDF , Download A Tizedik Felismerés MOBI, Online A Tizedik Felismerés könyvet, ingyenes letöltések A Tizedik Felismerés IPhone, Online könyvet A Tizedik Felismerés PDF, ingyenes A Tizedik Felismerés DJVU, ingyenes letöltések A Tizedik Felismerés TXT, letöltések A Tizedik Felismerés RTF, Online A Tizedik Felismerés FB2 , e-könyvet A Tizedik Felismerés letöltések TXT, ingyenes A Tizedik Felismerés letöltések könyvet, e-könyvet A Tizedik Felismerés download MOBI, letöltések A Tizedik Felismerés IPad, olvas A Tizedik Felismerés MOBI, olvas A Tizedik Felismerés DOC, ingyenes A Tizedik Felismerés AWZ, Download e-könyvet A Tizedik Felismerés iPad , ingyenes A Tizedik Felismerés DJVU, Download A Tizedik Felismerés e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Tizedik Felismerés DVD, olvas A Tizedik Felismerés TXT, Book A Tizedik Felismerés letöltések DJVU, A Tizedik Felismerés letöltések könyvet ingyenes, A Tizedik Felismerés letöltések könyvet pdf ingyenes, A Tizedik Felismerés pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Tizedik Felismerés pdf ingyenes, A Tizedik Felismerés letöltések könyvet epub ingyenes, A Tizedik Felismerés ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply