A titokzatos Niger

Bogdan Szczygiel - A titokzatos Niger

Varázslók, tabuk, fétisek, maszkok, a közoktatás helyzete, harc a malária és a bilharziasis ellen. Utazás a szomjúság földjén, a Tanezrouft sivatagban. Cementgyár, zöldellő kertek a néhány éve még napégette sztepp helyén. A tuareg kasztrendszer. Hogyan lehet egy törzsfő száját megvizsgálni? Aranyásók. A leölt elefánt eltűnése. Hauszák, buzuk, mosszik. Niamey, a főváros alapításáról szóló legendák – mindezt megismerhetjük Bogdan Szczygiet könyvéből. A szerző lengyel radiológus orvos, egyben szenvedélyes riporter. Niger fővárosában, Niameyben dolgozik, és egy mozgó orvosi csoport (OMNES) karavánjaival járja az országot. Utazásai során érdekes emberekkel ismerkedik meg. Könyvében így szóhoz jut a lengyel származású francia pilóta, a niameyi kórházban dolgozó varázsló, a Land-Rover sofőrje, geológusok, orvosok, kereskedők, nigeriek és európaiak. Találkozásai alkalmat adnak arra, hogy az országot ne csak mint átutazó szemlélje, hanem problémáiba is bepillantást nyerjen. Bogdan Szczygiet beszámolója érdekes életkép a sok nehézséggel küzdő, de rohamosan fejlődő országról, Nigerről.A Könyv Magyarul!


Letöltések A titokzatos Niger ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A titokzatos Niger ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  14 x 21 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  222
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9632804716
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1977
  Commodity code:


  TAGS:
  Online A titokzatos Niger ebook, könyvet A titokzatos Niger FB2, Download A titokzatos Niger PDF , Download A titokzatos Niger MOBI, Online A titokzatos Niger könyvet, ingyenes letöltések A titokzatos Niger IPhone, Online könyvet A titokzatos Niger PDF, ingyenes A titokzatos Niger DJVU, ingyenes letöltések A titokzatos Niger TXT, letöltések A titokzatos Niger RTF, Online A titokzatos Niger FB2 , e-könyvet A titokzatos Niger letöltések TXT, ingyenes A titokzatos Niger letöltések könyvet, e-könyvet A titokzatos Niger download MOBI, letöltések A titokzatos Niger IPad, olvas A titokzatos Niger MOBI, olvas A titokzatos Niger DOC, ingyenes A titokzatos Niger AWZ, Download e-könyvet A titokzatos Niger iPad , ingyenes A titokzatos Niger DJVU, Download A titokzatos Niger e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A titokzatos Niger DVD, olvas A titokzatos Niger TXT, Book A titokzatos Niger letöltések DJVU, A titokzatos Niger letöltések könyvet ingyenes, A titokzatos Niger letöltések könyvet pdf ingyenes, A titokzatos Niger pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A titokzatos Niger pdf ingyenes, A titokzatos Niger letöltések könyvet epub ingyenes, A titokzatos Niger ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply