A titokzatos kövek


Johannesburg fényes mulatójában estéról estére sokféle ember megfordul, köztük a helyi kórház főorvosa is, hiszen szenvedélyes játékos. A mulató szépséges táncos, énekes lányait rejtélyes amszterdami útra küldi a tulajdonos, ám sose térnek vissza, a gyémántcsempészéssel megpecsételődik a sorsuk.


A közeli gyémántbánya szigorú rendben működik, mégis van, akinek sikerül a vagyont érő köveket megszerezni. Egy régebbi térképet többen is szeretnének megkaparintani. De hol is van? A bánya egykori mérnöke meghalt, lánya pedig eladta a hagyatékot…


Az énekes Jennifer és a mixer Tony között szép szerelem szövődik, de számtalan rejtély bukkan fel nap mint nap…
A Könyv Magyarul!


Letöltések A titokzatos kövek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A titokzatos kövek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  198
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  160 gr
  ISBN:
  9789638296771
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2154674 / 1033829
  Series:


  TAGS:
  Online A titokzatos kövek ebook, könyvet A titokzatos kövek FB2, Download A titokzatos kövek PDF , Download A titokzatos kövek MOBI, Online A titokzatos kövek könyvet, ingyenes letöltések A titokzatos kövek IPhone, Online könyvet A titokzatos kövek PDF, ingyenes A titokzatos kövek DJVU, ingyenes letöltések A titokzatos kövek TXT, letöltések A titokzatos kövek RTF, Online A titokzatos kövek FB2 , e-könyvet A titokzatos kövek letöltések TXT, ingyenes A titokzatos kövek letöltések könyvet, e-könyvet A titokzatos kövek download MOBI, letöltések A titokzatos kövek IPad, olvas A titokzatos kövek MOBI, olvas A titokzatos kövek DOC, ingyenes A titokzatos kövek AWZ, Download e-könyvet A titokzatos kövek iPad , ingyenes A titokzatos kövek DJVU, Download A titokzatos kövek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A titokzatos kövek DVD, olvas A titokzatos kövek TXT, Book A titokzatos kövek letöltések DJVU, A titokzatos kövek letöltések könyvet ingyenes, A titokzatos kövek letöltések könyvet pdf ingyenes, A titokzatos kövek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A titokzatos kövek pdf ingyenes, A titokzatos kövek letöltések könyvet epub ingyenes, A titokzatos kövek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply