A titkos várfolyosó

Dessewffy Sándor - A titkos várfolyosó

1526-ban egy kora őszi napon Tarkő várának úrnője, a szép és fiatalos Dorka asszony megtudja, hogy férje, Tarczay Miklós elesett a mohácsi ütközetben. Az özvegy három gyermeke közül a legidősebb, György is igen fiatal még. A török csapástól legyengült országra két király is kiveti kezét, de egyik sem uralkodik, hanem csak trónszerzési kísérleteivel nehezíti a nép amúgy is túlontúl nehéz helyzetét. A Tarczayak az ország és a család mély gyásza közepette ott maradnak katonáskodáshoz értő férfi nélkül. Az akkortájt Magyarországot ellepő sok kalandor egyike, bizonyos Loboczki lovag, ravasz fortéllyal meg is kaparintja Tarkó várát. Sikerül-e Dorka asszonynak önfeláldozó cselével maga mellé állítani az őrséget? Sikerül-e Györgynek behatolnia a titkos várfolyosón? Erről szól ez az érdekes és tanulságos regény.A Könyv Magyarul!


Letöltések A titkos várfolyosó ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A titkos várfolyosó ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  15 x 20 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  227
  Cover:
  HARDCOVER,
  ISBN:
  9631120007
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1980
  Commodity code:


  TAGS:
  Online A titkos várfolyosó ebook, könyvet A titkos várfolyosó FB2, Download A titkos várfolyosó PDF , Download A titkos várfolyosó MOBI, Online A titkos várfolyosó könyvet, ingyenes letöltések A titkos várfolyosó IPhone, Online könyvet A titkos várfolyosó PDF, ingyenes A titkos várfolyosó DJVU, ingyenes letöltések A titkos várfolyosó TXT, letöltések A titkos várfolyosó RTF, Online A titkos várfolyosó FB2 , e-könyvet A titkos várfolyosó letöltések TXT, ingyenes A titkos várfolyosó letöltések könyvet, e-könyvet A titkos várfolyosó download MOBI, letöltések A titkos várfolyosó IPad, olvas A titkos várfolyosó MOBI, olvas A titkos várfolyosó DOC, ingyenes A titkos várfolyosó AWZ, Download e-könyvet A titkos várfolyosó iPad , ingyenes A titkos várfolyosó DJVU, Download A titkos várfolyosó e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A titkos várfolyosó DVD, olvas A titkos várfolyosó TXT, Book A titkos várfolyosó letöltések DJVU, A titkos várfolyosó letöltések könyvet ingyenes, A titkos várfolyosó letöltések könyvet pdf ingyenes, A titkos várfolyosó pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A titkos várfolyosó pdf ingyenes, A titkos várfolyosó letöltések könyvet epub ingyenes, A titkos várfolyosó ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply