A Titánok bukása

Ken Follett - A Titánok bukása

A véres és gyönyörű huszadik század története úgy, ahogy azt csak Ken Follett tudja elmesélni.

A titánok bukása a század történelmének első húsz, felkavaró éve, amely nemzetek bukását és felemelkedését hozta. A cselekmény középpontjában egy angol arisztokrata, Fitzherbert gróf áll, akinek Elisaveta, orosz hercegnő a felesége. Miközben a gróf a walesi szénbányákban szipolyozza ki a bányászokat, kastélyában uralkodókat és diplomatákat lát vendégül. Ezen diplomaták egyike a rejtélyes Walter von Ulrich gróf, a német követség attaséja, aki beleszeret a gróf szabadgondolkodású húgába. A vendégek közt több különös alak is felbukkan. Egyikük Wilsonnak, az Egyesült Államok elnökének személyi titkára, Amerikában él egy orosz üzletember, Vyalov, akiről mindenki tudja, hogy a szesztilalmat kihasználva tett szert roppant vagyonára. Vyalov szolgálatába szegődik, majd elcsábítja annak lányát Lev Peskov lovász, aki, hamis útlevéllel vándorol ki a Petrográdból. Bátyja, Grigorij Peskov, öntudatos munkás, a kommunista vitakör tagja, majd az 1917-es oroszországi forradalom egyik vezetője. Lenin és a bolsevikok győzelme után komisszárként a Kreml egyik elegáns lakásába költözhet be családjával. Ezeknek a világ különböző részein élő családoknak a sorsa a nagy történelmi események, elsősorban a világháború során egymásba kapcsolódik.
A titánok bukása – Ken Follett többi regényéhez hasonlóan – izgalmas, mesterien felépített cselekményű regény, amely megmutatja, hogyan sodródott bele Európa és Amerika az első világégésbe.

Ken Follett legújabb nagyszabású regénytrilógiájának címe: Évszázad.
A három kötetben az író arra vállalkozik, hogy elmesélje a 20. század európai és amerikai történetét öt család életén keresztül, akiknek sorsa egymásba kapcsolódik, összefonódik.
Az 1. kötet, A titánok bukása a 20. század első éveitől az első világháború végéig, a Párizs környéki békekötésekig terjedő időszakban játszódik.
A 2. kötet (megjelenés 2012) a két világháború közti időszakról és a második világháborúról szól, szereplői az 1. kötet hőseinek gyermekei.
A 3. kötet pedig (megjelenés 2014) a következő generáció életét mondja el a hidegháború időszakában.

Ken Follett történelmi kalandregényeket és napjainkban játszódó krimiket ír. Világszerte több mint 100 millió példányban adták el köteteit. Művei rendszeresen a bestsellerlisták élére kerülnek. A kritikusok egyöntetűen állítják, hogy újabb mestermű született.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A Titánok bukása ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Titánok bukása ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  968
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  1038 gr
  ISBN:
  9789636894290
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2213266 / 1068908
  Translator:


  TAGS:
  Online A Titánok bukása ebook, könyvet A Titánok bukása FB2, Download A Titánok bukása PDF , Download A Titánok bukása MOBI, Online A Titánok bukása könyvet, ingyenes letöltések A Titánok bukása IPhone, Online könyvet A Titánok bukása PDF, ingyenes A Titánok bukása DJVU, ingyenes letöltések A Titánok bukása TXT, letöltések A Titánok bukása RTF, Online A Titánok bukása FB2 , e-könyvet A Titánok bukása letöltések TXT, ingyenes A Titánok bukása letöltések könyvet, e-könyvet A Titánok bukása download MOBI, letöltések A Titánok bukása IPad, olvas A Titánok bukása MOBI, olvas A Titánok bukása DOC, ingyenes A Titánok bukása AWZ, Download e-könyvet A Titánok bukása iPad , ingyenes A Titánok bukása DJVU, Download A Titánok bukása e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Titánok bukása DVD, olvas A Titánok bukása TXT, Book A Titánok bukása letöltések DJVU, A Titánok bukása letöltések könyvet ingyenes, A Titánok bukása letöltések könyvet pdf ingyenes, A Titánok bukása pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Titánok bukása pdf ingyenes, A Titánok bukása letöltések könyvet epub ingyenes, A Titánok bukása ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply