A Tisza néprajza

Bellon Tibor - A Tisza néprajza

E kötet, a néprajzkutató Bellon Tibor munkásságának összegzéseként született meg, aki az 1960-as évek közepétől tanulmányozta a Tisza mente ártéri gazdálkodását. Elsősorban néprajzos kezébe való olvasmány ez a monografikus igénnyel megírt „folyórajz ”, mely nemcsak összegez, de irányt szab a további vizsgálódásnak is. Mégis, tartalma és nyelvezete révén élvezetes olvasmány bárkinek, aki érdeklődik a Tisza mentén élő emberek élete iránt. Tankönyvként is ajánlott.A Könyv Magyarul!


Letöltések A Tisza néprajza ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Tisza néprajza ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  230
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  620 gr
  ISBN:
  9799632066072
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2003
  Commodity code:
  2009809 / 1056720  TAGS:
  Online A Tisza néprajza ebook, könyvet A Tisza néprajza FB2, Download A Tisza néprajza PDF , Download A Tisza néprajza MOBI, Online A Tisza néprajza könyvet, ingyenes letöltések A Tisza néprajza IPhone, Online könyvet A Tisza néprajza PDF, ingyenes A Tisza néprajza DJVU, ingyenes letöltések A Tisza néprajza TXT, letöltések A Tisza néprajza RTF, Online A Tisza néprajza FB2 , e-könyvet A Tisza néprajza letöltések TXT, ingyenes A Tisza néprajza letöltések könyvet, e-könyvet A Tisza néprajza download MOBI, letöltések A Tisza néprajza IPad, olvas A Tisza néprajza MOBI, olvas A Tisza néprajza DOC, ingyenes A Tisza néprajza AWZ, Download e-könyvet A Tisza néprajza iPad , ingyenes A Tisza néprajza DJVU, Download A Tisza néprajza e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Tisza néprajza DVD, olvas A Tisza néprajza TXT, Book A Tisza néprajza letöltések DJVU, A Tisza néprajza letöltések könyvet ingyenes, A Tisza néprajza letöltések könyvet pdf ingyenes, A Tisza néprajza pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Tisza néprajza pdf ingyenes, A Tisza néprajza letöltések könyvet epub ingyenes, A Tisza néprajza ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply