A Tisza és vízrendszere I-II.

Teplán István (Szerk.) - A Tisza és vízrendszere I-II.

"Eredmények, tervek
Az akadémiai Tisza-kutatások első eredményét az Alföld Intézet szállította. Először kis füzetben (műhelytanulmányként), majd az Ezredforduló külön-számaként 54 ezer példányban adták közre „A Tisza-vidék problémái és fej-lesztési lehetőségei" című tanulmánygyűjteményüket. Ezzel egy időben az Akadémia Vízgazdálkodás-tudományi Bizottsága, valamint a Hidrológiai Tudományos Bizottság közös konferenciát rendezett Nyíregyházán (2001. április 19), amely ajánlásokat fogalmazott meg az árvízvédelem javítására.
És most, 2003 nyarára elkészült a stratégiai programokon belül folyó kuta- tások eredményeként a két „Tisza-kötet". Nagyszerű, tanulságos olvasmány! A korrektúrákat igen elégedetten tettem le! Teplán István akadémikus – Akadémiánk mindenes tudós-tisztviselője – a tőle megszokott szakismerettel és logikai fegyelemmel sorakoztatta fel a legjobb szakértőket. Mint érdeklődő olvasó, azt írtam az utolsó korrektúraoldalra: nagyszerű, hogy teljesültek a 2000. februári célkitűzések. 1. Összegezték kutatóink mindazt, amit a Tiszáról tudnak (talán egyedül a társadalomkutatás kimaradása sajnálatos). 2. Együtt van az a gárda, amelyre egy komplex Tisza-völgy-stratégia épülhet. (E sorok írójának természetesen szintén voltak, vannak ötletei a Tisza-völgy-probléma megoldására, amelyet papírra is vetett a Tisza-szerződés aláírásakor 2000 februárjában, és amelyet több formában közreadott.)
Mindenki, aki teheti, hozzájárul a maga szellemi obulusával az Alföld – és ezzel Magyarország – egyik legnagyobb stratégiai tervének megvalósításához: a Tisza-völgy természeti és társadalmi adottságainak kifejlesztéséhez."
Zebegény 2003. augusztus 12.
Glatz FerencA Könyv Magyarul!


Letöltések A Tisza és vízrendszere I-II. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Tisza és vízrendszere I-II. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  525
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  880 gr
  ISBN:
  9635083947
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2003
  Commodity code:
  2006733 / 1057415  TAGS:
  Online A Tisza és vízrendszere I-II. ebook, könyvet A Tisza és vízrendszere I-II. FB2, Download A Tisza és vízrendszere I-II. PDF , Download A Tisza és vízrendszere I-II. MOBI, Online A Tisza és vízrendszere I-II. könyvet, ingyenes letöltések A Tisza és vízrendszere I-II. IPhone, Online könyvet A Tisza és vízrendszere I-II. PDF, ingyenes A Tisza és vízrendszere I-II. DJVU, ingyenes letöltések A Tisza és vízrendszere I-II. TXT, letöltések A Tisza és vízrendszere I-II. RTF, Online A Tisza és vízrendszere I-II. FB2 , e-könyvet A Tisza és vízrendszere I-II. letöltések TXT, ingyenes A Tisza és vízrendszere I-II. letöltések könyvet, e-könyvet A Tisza és vízrendszere I-II. download MOBI, letöltések A Tisza és vízrendszere I-II. IPad, olvas A Tisza és vízrendszere I-II. MOBI, olvas A Tisza és vízrendszere I-II. DOC, ingyenes A Tisza és vízrendszere I-II. AWZ, Download e-könyvet A Tisza és vízrendszere I-II. iPad , ingyenes A Tisza és vízrendszere I-II. DJVU, Download A Tisza és vízrendszere I-II. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Tisza és vízrendszere I-II. DVD, olvas A Tisza és vízrendszere I-II. TXT, Book A Tisza és vízrendszere I-II. letöltések DJVU, A Tisza és vízrendszere I-II. letöltések könyvet ingyenes, A Tisza és vízrendszere I-II. letöltések könyvet pdf ingyenes, A Tisza és vízrendszere I-II. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Tisza és vízrendszere I-II. pdf ingyenes, A Tisza és vízrendszere I-II. letöltések könyvet epub ingyenes, A Tisza és vízrendszere I-II. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply