A tévelygők

Amin Maalouf - A tévelygők

A Libanonból elszármazott világhírű francia író, Amin Maalouf legújabb regénye, akárcsak a családtörténetként is olvasható Eredet, az élhető és az élhetetlen ország, a gyökerek és a választott haza, az otthon maradás és a kivándorlás feloldhatatlan ellentmondásait, bonyolult kérdéskörét boncolgatja.
A regény főhőse a Franciaországban élő keresztény arab történész, Adam, aki az 1970-es években, a polgárháborús zavargások idején hagyta el hazáját. A történetet rész- ben ő, részben egy harmadik személyű narrátor beszéli el, de a két nézőpont gyakorla- tilag egybeolvad. Adam húsz év múltán egy haldokló egykori barát telefonhívására hazalátogat, és megpróbálja számba venni, mi lett az 1970-es években egymástól elvá- laszthatatlan, baloldali eszméktől fűtött, idealista fiatalemberek sorsa. Hogyan csinált karriert elveit feladva az, aki otthon maradt? Hogyan él sikerei ellenére számkivetve az, aki a kivándorlást választotta? Apránként kirajzolódik előttünk egy valaha sokszínűsé- gével tüntető, elbűvölő vidék megannyi súlyos társadalmi konfliktusa és jóvátehetetlen egyéni tragédiája, ám hirtelen megszakad a történet: Adamot autóbaleset éri
Maalouf alapkérdései: Hol lehet otthon az ember? Hogy maradhat tiszta úgy, hogy közben ne fogyjon el körülötte a levegő? Szeretheti-e az ember a hazáját, ha az éppen vajmi kevéssé szerethető? Csupa olyan kérdés, amely a korábbi Maalouf-művekben is fölmerül, s amelyeket mostanában a magyar olvasó is egyre gyakrabban tehet fel magának.A Könyv Magyarul!


Letöltések A tévelygők ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A tévelygők ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Újszerű
  Size:
  11 x 18.5 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  528
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  ISBN:
  9789630783828
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:


  TAGS:
  Online A tévelygők ebook, könyvet A tévelygők FB2, Download A tévelygők PDF , Download A tévelygők MOBI, Online A tévelygők könyvet, ingyenes letöltések A tévelygők IPhone, Online könyvet A tévelygők PDF, ingyenes A tévelygők DJVU, ingyenes letöltések A tévelygők TXT, letöltések A tévelygők RTF, Online A tévelygők FB2 , e-könyvet A tévelygők letöltések TXT, ingyenes A tévelygők letöltések könyvet, e-könyvet A tévelygők download MOBI, letöltések A tévelygők IPad, olvas A tévelygők MOBI, olvas A tévelygők DOC, ingyenes A tévelygők AWZ, Download e-könyvet A tévelygők iPad , ingyenes A tévelygők DJVU, Download A tévelygők e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A tévelygők DVD, olvas A tévelygők TXT, Book A tévelygők letöltések DJVU, A tévelygők letöltések könyvet ingyenes, A tévelygők letöltések könyvet pdf ingyenes, A tévelygők pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A tévelygők pdf ingyenes, A tévelygők letöltések könyvet epub ingyenes, A tévelygők ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply