A tesóm nem semmi

Jacqueline Wilson - A tesóm nem semmi

Pearl csöndes, szorgalmas, nővére, Jodie vakmerő, vagány. Pearl csodálja őt. Miután a szüleik egy elegáns kollégiumban kapnak állást, a két lányra különös nyár vár. Csak néhány, a szünidőben is ott lézengő gyerek és az iskola személyzete képezi a társaságukat, akikkel Pearl találja meg könnyebben a hangot, ő köt könnyebben barátságokat, holott korábban mindig Jodie volt a középpontban. Most azonban nem találja a helyét. Otthon veszekszik, a gyerekekkel kiabál, kikezd a kollégium kertészével. És a helyzet a tanév alatt sem sokat változik. Pearl szinte szárnyal, Jodie azonban sehogy sem tud beilleszkedni a gazdag, úri gyerekek közé. Úgy tűnik, Pearlnek már nincs is annyira szüksége Jodie-ra, akinek azonban nagyon is van őreá. Aztán egy tűzijátékos iskolai ünnepségen valami tragikus történik, s ekkor Pearl ráébred, hogy a nővére továbbra is milyen sokat jelent neki.A Könyv Magyarul!


Letöltések A tesóm nem semmi ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A tesóm nem semmi ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  276
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  430 gr
  ISBN:
  9789639884656
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2206692 / 1062532
  Translator:


  TAGS:
  Online A tesóm nem semmi ebook, könyvet A tesóm nem semmi FB2, Download A tesóm nem semmi PDF , Download A tesóm nem semmi MOBI, Online A tesóm nem semmi könyvet, ingyenes letöltések A tesóm nem semmi IPhone, Online könyvet A tesóm nem semmi PDF, ingyenes A tesóm nem semmi DJVU, ingyenes letöltések A tesóm nem semmi TXT, letöltések A tesóm nem semmi RTF, Online A tesóm nem semmi FB2 , e-könyvet A tesóm nem semmi letöltések TXT, ingyenes A tesóm nem semmi letöltések könyvet, e-könyvet A tesóm nem semmi download MOBI, letöltések A tesóm nem semmi IPad, olvas A tesóm nem semmi MOBI, olvas A tesóm nem semmi DOC, ingyenes A tesóm nem semmi AWZ, Download e-könyvet A tesóm nem semmi iPad , ingyenes A tesóm nem semmi DJVU, Download A tesóm nem semmi e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A tesóm nem semmi DVD, olvas A tesóm nem semmi TXT, Book A tesóm nem semmi letöltések DJVU, A tesóm nem semmi letöltések könyvet ingyenes, A tesóm nem semmi letöltések könyvet pdf ingyenes, A tesóm nem semmi pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A tesóm nem semmi pdf ingyenes, A tesóm nem semmi letöltések könyvet epub ingyenes, A tesóm nem semmi ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply