A tervhivatal hercege


“Pelevin New Yorktól Moszkváig ma a legolvasottabb orosz író, sőt, az egyik legnépszerűbb európai író.”Háy János
“Nyugodtan rábízhatjuk magunkat Pelevin mesélőkéjére.”Podmaniczky Szilárd
“Ott lenni Pelevinnél nem időfecsérlés, mert elragad a talált világok karneválja, mert hihetetlen bátor ez a fickó, nem pöcsöl a mondatokkal, nem érdekli tetszik-e vagy nem, hogy elvárásoknak megfelel-e vagy nem. Az érdekli, hogy odategye, amit oda akar.”Háy János
Részlet a könyvből:
Loading
Apró emberi alak szalad a folyosón. Nagy szeretettel rajzolták meg, kissé talán szentimentálisan. Ha megnyomjuk az „Up” billentyűt, felugrik, homorít, egy pillanatra megáll a levegőben, és próbál elkapni valamit a feje fölött. Ha a „Down”-t nyomjuk meg, leguggol, és igyekszik felemelni valamit a földről. Ha a „Right”-ot nyomjuk meg, jobbra szalad. Ha a „Left”-et, balra. Egyszóval különböző billentyűk segítségével lehet irányítani, de ez a négy a legfontosabb.
A folyosó, amelyben az emberke szalad, változó. Többnyire valamilyen kőtárna, de néha gyönyörűséges galériává változik, falán keleti díszítésekkel és magas, keskeny ablakokkal. Fáklyák égnek a falon a zsákutcának bizonyuló folyosók végén, a mély aknák fölött átívelő ingatag hidakon pedig kivont karddal ellenségek állnak – ezekkel harcba száll a kis figura, ha megnyomjuk a „Shift” billentyűt. Ha egyszerre több billentyűt nyomunk meg, a figura felugrik, hajladozik, vagy inogva egyensúlyoz peremeken, akár nekifutásból át tud ugrani az aknák fölött, melyek alján éles nyársak meredeznek. A játéknak sok szintje van, az alacsonyabbról fel lehet jutni a magasabbra, a magasabbról pedig visszahullani az alacsonyabbra –
közben változnak a folyosók, változnak a csapdák, máshogy néznek ki a korsók, amelyekből az emberke iszik, hogy fölfrissítse életerejét, de egyébként minden változatlan: az emberke a kőfalak és fáklyák közt szalad, a földön koponyák, a falakon rajzok.
A játék célja, hogy eljusson az utolsó szintre, ahol a hercegnő várja, de ehhez sok időt kell a játéknak szentelni. Ahhoz, hogy sikeresek legyünk, el kell felejteni, hogy billentyűket nyomogatunk, és át kell változnunk az emberkévé – csak ekkor leszünk olyan ügyesek, hogy képesek legyünk vívni, átugrani a keskeny folyosókon csattogó pengéken, átszökellni az aknák fölött, és végigszaladni a beomló kőlapokon, amelyek csak egy pillanatra tartják meg a test súlyát, bár nincs semmiféle teste a figurának, súlya még kevésbé, mint ahogy, ha jobban belegondolunk, a beszakadó kőlapoknak sincs, bármilyen meggyőzőnek tűnjék is a koppanás, amelyet zuhanásukkal keltenek.A Könyv Magyarul!


Letöltések A tervhivatal hercege ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A tervhivatal hercege ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  126
  Cover:
  BOUND
  Weight:
  350 gr
  ISBN:
  9639567299
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2056669 / 1000550
  Series:


  TAGS:
  Online A tervhivatal hercege ebook, könyvet A tervhivatal hercege FB2, Download A tervhivatal hercege PDF , Download A tervhivatal hercege MOBI, Online A tervhivatal hercege könyvet, ingyenes letöltések A tervhivatal hercege IPhone, Online könyvet A tervhivatal hercege PDF, ingyenes A tervhivatal hercege DJVU, ingyenes letöltések A tervhivatal hercege TXT, letöltések A tervhivatal hercege RTF, Online A tervhivatal hercege FB2 , e-könyvet A tervhivatal hercege letöltések TXT, ingyenes A tervhivatal hercege letöltések könyvet, e-könyvet A tervhivatal hercege download MOBI, letöltések A tervhivatal hercege IPad, olvas A tervhivatal hercege MOBI, olvas A tervhivatal hercege DOC, ingyenes A tervhivatal hercege AWZ, Download e-könyvet A tervhivatal hercege iPad , ingyenes A tervhivatal hercege DJVU, Download A tervhivatal hercege e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A tervhivatal hercege DVD, olvas A tervhivatal hercege TXT, Book A tervhivatal hercege letöltések DJVU, A tervhivatal hercege letöltések könyvet ingyenes, A tervhivatal hercege letöltések könyvet pdf ingyenes, A tervhivatal hercege pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A tervhivatal hercege pdf ingyenes, A tervhivatal hercege letöltések könyvet epub ingyenes, A tervhivatal hercege ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply