A természetes lótartás

Jo Bird - A természetes lótartás

Bár napjainkban kevesebb lovat tartanak használati célokra az emberek, mint az elmúlt századokban, a szelektív tenyésztés és háziasítás látványos eredményeket hozott.
Az ember azt hinné, hogy a sokévi fogságban történő tenyésztés után a lovak egészen kezes jószágokká váltak. Ez azonban nem így van, a ló természete eközben mit sem változott. Korunk legnemesebb fajtái és példányai a zsigereikben éppen olyan vadak, mint amilyenek őseik voltak. A ló ugyanis zsákmányállatnak teremtetett. A másodperc töredéke alatt érzékeli a veszélyt, ösztönösen menekül, támad és védekezik, akárcsak elődei. Igaz, vannak nyugodtabb fajták és egyedek, de ha fenyegetve érzik magukat, ezek is ugyanúgy reagálnak, mint a vadlovak. Az ember közelségére nincsenek felkészülve, és ebből problémák adódhatnak. A boxok, lószállítók és szögesdrót kerítések genetikai programjukban nem szerepelnek.
Éppen ez az, ami miatt a szép álom nemegyszer lidércnyomássá változik. Első lovunkat általában egy nyugalmas alkonyati lovaglás álomképét szemünk elé képzelve vesszük, de a valóság gyakran nem ez. Sok esetben nem születik meg az összhang ló és lovasa közt. /Részlet a könyvből/A Könyv Magyarul!


Letöltések A természetes lótartás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A természetes lótartás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  206
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  1070 gr
  ISBN:
  9789636892432
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2210208 / 1066385
  Translator:


  TAGS:
  Online A természetes lótartás ebook, könyvet A természetes lótartás FB2, Download A természetes lótartás PDF , Download A természetes lótartás MOBI, Online A természetes lótartás könyvet, ingyenes letöltések A természetes lótartás IPhone, Online könyvet A természetes lótartás PDF, ingyenes A természetes lótartás DJVU, ingyenes letöltések A természetes lótartás TXT, letöltések A természetes lótartás RTF, Online A természetes lótartás FB2 , e-könyvet A természetes lótartás letöltések TXT, ingyenes A természetes lótartás letöltések könyvet, e-könyvet A természetes lótartás download MOBI, letöltések A természetes lótartás IPad, olvas A természetes lótartás MOBI, olvas A természetes lótartás DOC, ingyenes A természetes lótartás AWZ, Download e-könyvet A természetes lótartás iPad , ingyenes A természetes lótartás DJVU, Download A természetes lótartás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A természetes lótartás DVD, olvas A természetes lótartás TXT, Book A természetes lótartás letöltések DJVU, A természetes lótartás letöltések könyvet ingyenes, A természetes lótartás letöltések könyvet pdf ingyenes, A természetes lótartás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A természetes lótartás pdf ingyenes, A természetes lótartás letöltések könyvet epub ingyenes, A természetes lótartás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply