A természet csodálatos gyógyereje


Miként segíthet egy ló az egészségünk megőrzésében? Vagy egy szál nárcisz, egy horogféreg, egy tengeriuborka, vagy az óceánban élő barnamoszatok?

A természet gyógyító ereje határtalan. A növények, állatok, gombák és mikroorganizmusok már eddig is elképesztő sok – akár nap mint nap szedett – gyógyszer alapanyagául szolgáltak.

A könyv sok-sok alapos, átfogó cikkben tárgyalja a diabétesz, a szívbetegség, a különféle ráktípusok, az Alzheimer-kór, a magas koleszterint és más súlyos, életveszélyes kórkép gyógyítását – vagy enyhébb panaszok kezelését – célzó legfrissebb kutatások eredményeit. Mindezekhez az élővilág biztosítja a muníciót.

Több, mint 140 cikk a legjelentősebb gyógyhatással rendelkező növényekről, állatokról és mikroorganizmusokról
Több száz háttértörténet a tudományos kutatásokról
Tanácsok az egészség megőrzéséhez
Több száz érdekes és látványos felvétel
Több mint 1000 rendkívüli történet a modern orvostudomány világából
A Könyv Magyarul!


Letöltések A természet csodálatos gyógyereje ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A természet csodálatos gyógyereje ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  320
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  1530 gr
  ISBN:
  9789632892962
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2618494 / 1147244
  Translator:


  TAGS:
  Online A természet csodálatos gyógyereje ebook, könyvet A természet csodálatos gyógyereje FB2, Download A természet csodálatos gyógyereje PDF , Download A természet csodálatos gyógyereje MOBI, Online A természet csodálatos gyógyereje könyvet, ingyenes letöltések A természet csodálatos gyógyereje IPhone, Online könyvet A természet csodálatos gyógyereje PDF, ingyenes A természet csodálatos gyógyereje DJVU, ingyenes letöltések A természet csodálatos gyógyereje TXT, letöltések A természet csodálatos gyógyereje RTF, Online A természet csodálatos gyógyereje FB2 , e-könyvet A természet csodálatos gyógyereje letöltések TXT, ingyenes A természet csodálatos gyógyereje letöltések könyvet, e-könyvet A természet csodálatos gyógyereje download MOBI, letöltések A természet csodálatos gyógyereje IPad, olvas A természet csodálatos gyógyereje MOBI, olvas A természet csodálatos gyógyereje DOC, ingyenes A természet csodálatos gyógyereje AWZ, Download e-könyvet A természet csodálatos gyógyereje iPad , ingyenes A természet csodálatos gyógyereje DJVU, Download A természet csodálatos gyógyereje e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A természet csodálatos gyógyereje DVD, olvas A természet csodálatos gyógyereje TXT, Book A természet csodálatos gyógyereje letöltések DJVU, A természet csodálatos gyógyereje letöltések könyvet ingyenes, A természet csodálatos gyógyereje letöltések könyvet pdf ingyenes, A természet csodálatos gyógyereje pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A természet csodálatos gyógyereje pdf ingyenes, A természet csodálatos gyógyereje letöltések könyvet epub ingyenes, A természet csodálatos gyógyereje ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply