A termelő és szolgáltató rendszerek fejlesztésének főbb irányai

Kovács Zoltán - A termelő és szolgáltató rendszerek fejlesztésének főbb irányai

Kovács Zoltán A termelő és szolgáltató rendszerek fejlesztésének főbb irányai című könyve nélkülözhetetlen munka. A téma jellemzésével, elemzésével és fejlesztésével sok nemzetközi és hazai könyv foglalkozik, Kovács Zoltán könyve kiemelkedik közülük, egyrészt szinte minden fontos fogalom magyarázatát megadja, másrészt módszereket, eljárásokat mutat be érthetően, részletesen, melyek által elsajátítható a gyakorlatot jól ismerő szerző elemző szemlélete. A könyvben termelő és szolgáltató rendszerek jellemzésével és fejlesztésével kapcsolatos szinte minden fontos fogalom gyakorlati szempontú világos értelmezése megtalálható. A fogalmak felölelik az ismert hagyományos elveket és módszereket, így például a SWOT-elemzést, a TQM-szemléletet, a minőségi köröket, de megtalálható benne nagyon sok, ma már alapvetőnek számító módszer is, mint például a Kaizen, a lean, a Just in Time, a Six Sigma, a teknősbéka, sőt sok, napjainkban terjedő új, korszerű elv és módszer is.

Prof. Dr. Veress Gábor, egyetemi tanár

A siker minden vezető vágya. A termelésben dolgozók számára siker az is, ha megfelelő mennyiséget, minőséget, kért határidőre, elvárt hatékonysággal és eredményességgel gyártanak le. Korunk extrém módon változó piaci környezetében ez sokszor komoly kihívást, időnként lehetetlennek tűnő feladatot jelent. Ahhoz, hogy mégis lehetséges legyen, széles körű ismeretekkel kell rendelkeznünk: olyan tudásbázissal, amelyben minden forgatókönyvre megvan a megfelelő válasz. Ezt a tudásbázist szolgálja ez a könyv. Átfogó ismerethalmazt nyújt az olvasó számára a termelési folyamatok, filozófiák, módszerek, eszközök vonatkozásában, amelyek alaposabban megismerve, az adott helyzetre szabva, szükség esetén továbbfejlesztve szolgálják a sikert a negyedik ipari forradalom hajnalán.

Dr. Ködmön István

termelési igazgató, címzetes egyetemi docens

Korunk dinamikusan fejlődő gazdasági és társadalmi környezete a termékfejlesztésén túl a gyártási, értékteremtési rendszerek, a folyamatok és a tevékenységek harmonikus és egymással összefüggő fejlesztésére épül. Megbízható, stabil alapok nélkül pedig elképzelhetetlen a hosszú távú, kiszámítható működés és a fenntartható fejlődés. Ezt a művet minden modern gondolkodású és széles érdeklődésű körű vezetőnek, ugyanakkor minden vezetői pályára készülő szakembernek illik ismerni. A szerző mélyreható és részletes bemutatást ad azon elvekről és módszerekről, amelyek elkerülhetetlenek a fejlesztési folyamatok tudatos és strukturált irányítása érdekében.

Tömpe László

a LeanCenter és a Lean Management Akadémia alapítója
A Könyv Magyarul!


Letöltések A termelő és szolgáltató rendszerek fejlesztésének főbb irányai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A termelő és szolgáltató rendszerek fejlesztésének főbb irányai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  261
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  392 gr
  ISBN:
  9789634540649
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2701628 / 1167613
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online A termelő és szolgáltató rendszerek fejlesztésének főbb irányai ebook, könyvet A termelő és szolgáltató rendszerek fejlesztésének főbb irányai FB2, Download A termelő és szolgáltató rendszerek fejlesztésének főbb irányai PDF , Download A termelő és szolgáltató rendszerek fejlesztésének főbb irányai MOBI, Online A termelő és szolgáltató rendszerek fejlesztésének főbb irányai könyvet, ingyenes letöltések A termelő és szolgáltató rendszerek fejlesztésének főbb irányai IPhone, Online könyvet A termelő és szolgáltató rendszerek fejlesztésének főbb irányai PDF, ingyenes A termelő és szolgáltató rendszerek fejlesztésének főbb irányai DJVU, ingyenes letöltések A termelő és szolgáltató rendszerek fejlesztésének főbb irányai TXT, letöltések A termelő és szolgáltató rendszerek fejlesztésének főbb irányai RTF, Online A termelő és szolgáltató rendszerek fejlesztésének főbb irányai FB2 , e-könyvet A termelő és szolgáltató rendszerek fejlesztésének főbb irányai letöltések TXT, ingyenes A termelő és szolgáltató rendszerek fejlesztésének főbb irányai letöltések könyvet, e-könyvet A termelő és szolgáltató rendszerek fejlesztésének főbb irányai download MOBI, letöltések A termelő és szolgáltató rendszerek fejlesztésének főbb irányai IPad, olvas A termelő és szolgáltató rendszerek fejlesztésének főbb irányai MOBI, olvas A termelő és szolgáltató rendszerek fejlesztésének főbb irányai DOC, ingyenes A termelő és szolgáltató rendszerek fejlesztésének főbb irányai AWZ, Download e-könyvet A termelő és szolgáltató rendszerek fejlesztésének főbb irányai iPad , ingyenes A termelő és szolgáltató rendszerek fejlesztésének főbb irányai DJVU, Download A termelő és szolgáltató rendszerek fejlesztésének főbb irányai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A termelő és szolgáltató rendszerek fejlesztésének főbb irányai DVD, olvas A termelő és szolgáltató rendszerek fejlesztésének főbb irányai TXT, Book A termelő és szolgáltató rendszerek fejlesztésének főbb irányai letöltések DJVU, A termelő és szolgáltató rendszerek fejlesztésének főbb irányai letöltések könyvet ingyenes, A termelő és szolgáltató rendszerek fejlesztésének főbb irányai letöltések könyvet pdf ingyenes, A termelő és szolgáltató rendszerek fejlesztésének főbb irányai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A termelő és szolgáltató rendszerek fejlesztésének főbb irányai pdf ingyenes, A termelő és szolgáltató rendszerek fejlesztésének főbb irányai letöltések könyvet epub ingyenes, A termelő és szolgáltató rendszerek fejlesztésének főbb irányai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply