A téri tájékozódás és a szorongás


A téri tájékozódás fejlődését, az útvesztők legyőzésére való képességet, számítógép által létrehozott virtuális vagy nagy kiterjedésű valós terekben való tájékozódást kulturális tapasztalatok és az egyéni élet során átélt élmények formálják. A téri tájékozódás individuális, kulturális és fajfejlődés vonatkozásában egyaránt egymással kölcsönhatásban lévő történetiséggel rendelkezik. Jelen tanulmánykötetben, a téri tájékozódás szerveződésében a kognitív-idegtudomány oldaláról közelítő empirikus munkák, valamint a téri tájékozódási zavarok és a szorongás kapcsolatát érintő klinikai tapasztalatok kerülnek bemutatásra. Az empirikus ismereteket összefoglaló részekben ismét és ismét visszatérünk majd azokra a szubjektív élményekre, melyben a tér megtelik érzésekkel, a tér kitágításának vágyával, az összeszűküléstől való félelemmel vagy a határnélküliség élményével. A könyvet mind a térrel kapcsolatos kutatásokkal foglalkozó szakembereknek, mind biopszichológiai és antropológiai érdeklődéssel rendelkező olvasóknak ajánljuk.A Könyv Magyarul!


Letöltések A téri tájékozódás és a szorongás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A téri tájékozódás és a szorongás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  264
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  320 gr
  ISBN:
  9789639500655
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2100896 / 1014532
  Format:


  TAGS:
  Online A téri tájékozódás és a szorongás ebook, könyvet A téri tájékozódás és a szorongás FB2, Download A téri tájékozódás és a szorongás PDF , Download A téri tájékozódás és a szorongás MOBI, Online A téri tájékozódás és a szorongás könyvet, ingyenes letöltések A téri tájékozódás és a szorongás IPhone, Online könyvet A téri tájékozódás és a szorongás PDF, ingyenes A téri tájékozódás és a szorongás DJVU, ingyenes letöltések A téri tájékozódás és a szorongás TXT, letöltések A téri tájékozódás és a szorongás RTF, Online A téri tájékozódás és a szorongás FB2 , e-könyvet A téri tájékozódás és a szorongás letöltések TXT, ingyenes A téri tájékozódás és a szorongás letöltések könyvet, e-könyvet A téri tájékozódás és a szorongás download MOBI, letöltések A téri tájékozódás és a szorongás IPad, olvas A téri tájékozódás és a szorongás MOBI, olvas A téri tájékozódás és a szorongás DOC, ingyenes A téri tájékozódás és a szorongás AWZ, Download e-könyvet A téri tájékozódás és a szorongás iPad , ingyenes A téri tájékozódás és a szorongás DJVU, Download A téri tájékozódás és a szorongás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A téri tájékozódás és a szorongás DVD, olvas A téri tájékozódás és a szorongás TXT, Book A téri tájékozódás és a szorongás letöltések DJVU, A téri tájékozódás és a szorongás letöltések könyvet ingyenes, A téri tájékozódás és a szorongás letöltések könyvet pdf ingyenes, A téri tájékozódás és a szorongás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A téri tájékozódás és a szorongás pdf ingyenes, A téri tájékozódás és a szorongás letöltések könyvet epub ingyenes, A téri tájékozódás és a szorongás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply