A tér és az idő természete


Einstein szerint a Világegyetem legérthetetlenebb tulajdonsága éppen az, hogy megérthető. Igaza volt-e? Hogyan alkotható meg a kvantumelmélet, amely az Ősrobbanást követő első pillanatokat éppúgy meg tudja magyarázni, mint a fekete lyukaknak nevezett rejtélyes objektumok fizikáját? Milyen rendkívüli kvantumtechnikai folyamatok hatására képesek a fekete lyukak párologni, és mi történik mindazzal az információval, amit ezek a lyukak elnyelnek? Miért előrefelé folyik az idő és miért nem visszafelé?Könyvünkben a világ egyik legnevesebb fizikusa, és matematikusa Stephen Hawking (Az idő rövid története írója) és Roger Penrose (A császár új elméje szerzője) fejti ki egymással merőben ellentétes véleményét a fenti kérdésekről. Vitájukból az olvasó felismerheti, hogy mennyire különbözőképpen lehet felfogni a felfoghatatlant.A Könyv Magyarul!


Letöltések A tér és az idő természete ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A tér és az idő természete ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  192
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  490 gr
  ISBN:
  9789639429413
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1999
  Commodity code:
  2111457 / 1018198
  Series:


  TAGS:
  Online A tér és az idő természete ebook, könyvet A tér és az idő természete FB2, Download A tér és az idő természete PDF , Download A tér és az idő természete MOBI, Online A tér és az idő természete könyvet, ingyenes letöltések A tér és az idő természete IPhone, Online könyvet A tér és az idő természete PDF, ingyenes A tér és az idő természete DJVU, ingyenes letöltések A tér és az idő természete TXT, letöltések A tér és az idő természete RTF, Online A tér és az idő természete FB2 , e-könyvet A tér és az idő természete letöltések TXT, ingyenes A tér és az idő természete letöltések könyvet, e-könyvet A tér és az idő természete download MOBI, letöltések A tér és az idő természete IPad, olvas A tér és az idő természete MOBI, olvas A tér és az idő természete DOC, ingyenes A tér és az idő természete AWZ, Download e-könyvet A tér és az idő természete iPad , ingyenes A tér és az idő természete DJVU, Download A tér és az idő természete e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A tér és az idő természete DVD, olvas A tér és az idő természete TXT, Book A tér és az idő természete letöltések DJVU, A tér és az idő természete letöltések könyvet ingyenes, A tér és az idő természete letöltések könyvet pdf ingyenes, A tér és az idő természete pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A tér és az idő természete pdf ingyenes, A tér és az idő természete letöltések könyvet epub ingyenes, A tér és az idő természete ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply