A tér alakja – Felületek és háromdimenziós alakzatok ábrázolása


"A tér alakja" valóban páratlan mű: az olvasóról kevés matematikatudást, de érdeklődést és játékosságot tételezve fel, nyújt bevezetést a modern topológia és geometria egyik ágába, a háromdimenziós sokaságok elméletébe. A könyv a 70-es, 80-as évek kutatási eredmények alapjait ismerteti, modern geometriai szemléletet tükrözve, példákon keresztül, intuíciót fejlesztő módon, a szükséges matematikai háttér túlzott leegyszerűsítése nélkül, a minket körülvevő tér, a Világegyetem megismerésének vágyát használva motivációként. Nekünk magyar olvasóknak különösen érdekes e matematikai elmélet megértése, hiszen egyik alapeleme a Bolyai-féle hiperbolikus geometria. A könyv elolvasása után képet kaphatunk arról is, hogy Bolyai eredményei milyen erősen kapcsolódnak a világban folyó kortárs geometriai kutatásokhoz. A magasabb dimenziók világa mindig is érdekelte az embereket. Ez a könyv a témaválasztáson túl is kitűnik kíváncsiságunk ébren tartásával, személyes emberi hangvételével. A megértést segítő mintegy 170 ábra, és 140, változatos, kreativitást fejlesztő feladat, melyek között szerepel társasjáték (pl. tórusz-sakk és amőba), színezés és különféle papíralakzatok ragasztása, kiválóan alkalmassá teszik az egyes témaköröket szakköri feldolgozásra, a könyv módszertanilag is útmutatóul szolgálhat a gyakorló tanároknak.A Könyv Magyarul!


Letöltések A tér alakja – Felületek és háromdimenziós alakzatok ábrázolása ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A tér alakja – Felületek és háromdimenziós alakzatok ábrázolása ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  214
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  390 gr
  ISBN:
  9789632790589
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2398216 / 1107769
  Series:


  TAGS:
  Online A tér alakja – Felületek és háromdimenziós alakzatok ábrázolása ebook, könyvet A tér alakja – Felületek és háromdimenziós alakzatok ábrázolása FB2, Download A tér alakja – Felületek és háromdimenziós alakzatok ábrázolása PDF , Download A tér alakja – Felületek és háromdimenziós alakzatok ábrázolása MOBI, Online A tér alakja – Felületek és háromdimenziós alakzatok ábrázolása könyvet, ingyenes letöltések A tér alakja – Felületek és háromdimenziós alakzatok ábrázolása IPhone, Online könyvet A tér alakja – Felületek és háromdimenziós alakzatok ábrázolása PDF, ingyenes A tér alakja – Felületek és háromdimenziós alakzatok ábrázolása DJVU, ingyenes letöltések A tér alakja – Felületek és háromdimenziós alakzatok ábrázolása TXT, letöltések A tér alakja – Felületek és háromdimenziós alakzatok ábrázolása RTF, Online A tér alakja – Felületek és háromdimenziós alakzatok ábrázolása FB2 , e-könyvet A tér alakja – Felületek és háromdimenziós alakzatok ábrázolása letöltések TXT, ingyenes A tér alakja – Felületek és háromdimenziós alakzatok ábrázolása letöltések könyvet, e-könyvet A tér alakja – Felületek és háromdimenziós alakzatok ábrázolása download MOBI, letöltések A tér alakja – Felületek és háromdimenziós alakzatok ábrázolása IPad, olvas A tér alakja – Felületek és háromdimenziós alakzatok ábrázolása MOBI, olvas A tér alakja – Felületek és háromdimenziós alakzatok ábrázolása DOC, ingyenes A tér alakja – Felületek és háromdimenziós alakzatok ábrázolása AWZ, Download e-könyvet A tér alakja – Felületek és háromdimenziós alakzatok ábrázolása iPad , ingyenes A tér alakja – Felületek és háromdimenziós alakzatok ábrázolása DJVU, Download A tér alakja – Felületek és háromdimenziós alakzatok ábrázolása e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A tér alakja – Felületek és háromdimenziós alakzatok ábrázolása DVD, olvas A tér alakja – Felületek és háromdimenziós alakzatok ábrázolása TXT, Book A tér alakja – Felületek és háromdimenziós alakzatok ábrázolása letöltések DJVU, A tér alakja – Felületek és háromdimenziós alakzatok ábrázolása letöltések könyvet ingyenes, A tér alakja – Felületek és háromdimenziós alakzatok ábrázolása letöltések könyvet pdf ingyenes, A tér alakja – Felületek és háromdimenziós alakzatok ábrázolása pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A tér alakja – Felületek és háromdimenziós alakzatok ábrázolása pdf ingyenes, A tér alakja – Felületek és háromdimenziós alakzatok ábrázolása letöltések könyvet epub ingyenes, A tér alakja – Felületek és háromdimenziós alakzatok ábrázolása ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply